Orvon päivän konsertti klo 18

Orvon päivän konsertti Kauhajoen kirkossa klo 18, laulu Juha Hautaluoma, Veteraanikuoro joht. Risto Ala-Ikkelä, runot Maria-Liisa Ketola ja Tuula Jaskari, lukion bändi, Karijoen naiskuoro, puhe Aulis Harju, Sirkku Ratus.

Louhelassa  Kokonkyläntie 251

Virsikirjan uusien virsien yhteislauluilta klo 18

Virsikirjan uusien virsien yhteislauluilta Louhelassa (Kokonkyläntie 251) alkaen klo 18 kahvilla, Sirkku Ratus, Ilkka Tuikkala, Naiskuoro. Järj. Kokon diakonia- ja lähetyspiiri. Tervetuloa!

Majaniemen Riihikirkko

Suvilaulujen ilta Majaniemen leirikeskuksen nuotiolla

Rovastikunnallinen Suvilaulujen ilta Majaniemen leirikeskuksen nuotiolla klo 19.00. Sateen sattuessa riihikirkossa. Makkaranpaistoa (seurakunta tarjoaa makkarat) ja saunat lämpiminä klo 18 alkaen.

Ruokamessuilla ohjelmateltassa

Virsituokio Ruokamessuilla

Virsituokio Ruokamessuilla ohjelmateltassa klo 15-15.30 Lauletaan suomalaisia kansantoisintovirsiä. Laulattamassa Sirkku Ratus ja Terhi Niemelä.