Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Merja Alapiha, Kristiinankaupungin seurakuntakuoro johtaa Marja -Leena Koistinaho. Kerhonohjaajien tehtävään siunaaminen. Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta.

Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, Manna duo. Kolehti Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.