Kirkkokuoro klo 18.45

Kirkkokuoro klo 18.45 Seurakuntakeskus

Kirkkokuoron syyskauden aloitus seurakuntakeskuksen salissa klo 18.45.

Tervetuloa myös uudet laulajat!
Kuoro laulaa monenlaista hengellistä musiikkia, perinteistä ja uudempaa klassista, välillä haastavampaakin, isänmaallisia lauluja ja myös gospelia. Kuoro laulaa 4-äänisesti, laulajia on n. 30. Lastenhoito tarvittaessa. Tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta tai nuotinlukutaitoa, kunhan osaat laulaa.
Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen, Reija Lepola, Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Lopuksi käynti muistokivellä, jossa rovasti Ala-Opas pitää rukoushetken. Muistokivelle voi viedä kynttilän - ota kynttilä mukaan.
Vapaa pääsy.