Sadonkorjuulounas Majaniemessä klo 12-14

Majaniemen leirikeskus

Sadonkorjuulounas Majaniemessä klo 12-14 Yhteisvastuun hyväksi. Hinnat:12€/aikuiset. 6€/5-12-vuoitaat. alle 4-vuotiaat maksutta.
Porkkanakeittoa ja aamulla leivottuja sämpylöitä, broilerkastiketta riisillä tai perunoilla, kasvisgratiinia, kaalilaatikkoa, salaatteja. Jälkiruoaksi kahvi/tee ja kakku.

Su 24.9. klo 12-14 Sadonkorjuulounas Majaniemessä Yhteisvastuun hyväksi. Hinnat:12€/aikuiset. 6€/5-12-vuoitaat. alle 4-vuotiaat maksutta.

Rov. kehitysvammaisten kirkkopyhä Teuvalla

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, kaupunkineuvos Antti Rantakokko, EPSHP:n johtaja Jaakko Pihlajamäki, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen ja Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Ilta päättyy rukoushetkeen hautausmaalle siirretyn muistokiven äärellä. Muistokivelle voi laskea oman kynttilälyhdyn.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan klo 18.

Rukouspiiri osallistuu kosketusiltaan Kauhajoen kirkossa klo 18.