Kummikirkko klo 10

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkikä ja Poutapilvikuoro. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta. Tervetuloa koko suku!

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, päiväkerholaiset laulavat, Poutapilvikuoro joht. Helena Ala-Prinkkilä. Lapset siunataan, lauletaan lasten virsiä. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta.
Tervetuloa koko suku!

Nuorisotalo Setälä

Tuunauskerho 3-4 lk Setälässä

Askarrelaan puusta ym materiaaleista.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10

Lasten oikeuksien päivän vietto

Perhekerhot kokoontuvat viettämään lasten oikeuksien päivää seurakuntakeskuksen rippisaliin. Aronkylässä ja Mestarintuvalla ei ole perhekerhoa.