Kummikirkko klo 10

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkikä ja Poutapilvikuoro. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta. Tervetuloa koko suku!

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, päiväkerholaiset laulavat, Poutapilvikuoro joht. Helena Ala-Prinkkilä. Lapset siunataan, lauletaan lasten virsiä. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta.
Tervetuloa koko suku!

Nuorisotalo Setälä

Tuunauskerho 3-4 lk Setälässä

Askarrelaan puusta ym materiaaleista.

Virastotalo

Ortodoksinen liturgia klo 10

Ortodoksinen liturgia virastotalossa klo 10.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10. Elyn kirkkopyhä.