Kummikirkko klo 10

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkikä ja Poutapilvikuoro. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta. Tervetuloa koko suku!

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, päiväkerholaiset laulavat, Poutapilvikuoro joht. Helena Ala-Prinkkilä. Lapset siunataan, lauletaan lasten virsiä. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta.
Tervetuloa koko suku!

kirkkomuseon edessä

Suvilinnun lauluilta

Lauletaan lauluja Suvilinnun laulukirjasta. Tervetuloa!

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 18,Benjamin Kasari, Joonas Vatjus.
Kolehti Kronstantin kristillisen alkoholistiparantolan toiminnan tukemiseen, Inkerin evankelisluterilainen

Messu

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Joonas Vatjus, Kolehti Haapakankaan seurakunnan toiminnan hyväksi