Kummikirkko klo 10

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkikä ja Poutapilvikuoro. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta. Tervetuloa koko suku!

Kummikirkko Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, päiväkerholaiset laulavat, Poutapilvikuoro joht. Helena Ala-Prinkkilä. Lapset siunataan, lauletaan lasten virsiä. Kolehti seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.lut. seurakuntien lapsityön Keskuksen kautta.
Tervetuloa koko suku!

Aron seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten tärkeä kohtaamispaikka, josta löytyy leikki- ja juttuseuraa. Kerhossa on myös yhteistä toimintaa, kuten musiikkia, askartelua ja hartaushetki.

Touhukerho, 1-3 luokkalaiset

Touhukerho on liikuntakerho. Ei ennakkoilmoittautumista.

Perhetupa, Otontie 7

Soffan aamupalatreffit

Seurakunnan työntekijät mukana perhetupa Soffan aamupalatreffeillä.