Musisoiden muusille - Aron ja Mestarituvan perhekerhojen yhteinen tilaisuus

Seurakuntakeskus

Musisoiden muusille - Aron ja Mestarituvan perhekerhojen yhteinen tilaisuus seurakuntakeskuksessa klo 9-11. Ohjelmassa muskaria ja ruokailu(vapaehtoinen ruokamaksu).

Ei perhekerhoa Arossa eikä Mestarintuvalla vaan molemmille kerhoille tämä tilaisuus.

Kaikenikäisten vaellus Hetta-Pallas

Kaikenikäisten vaellus Lappiin. Vaellus Hetta-pallas vaellusreitillä. Vaellusmatka 60km.
Vetäjinä Merja ja Pasi Alapiha

Majaniemen leirikeskus

Rovastikunn. Isovanhempi-lapsi -päivä

Rovastikunn. Isovanhempi-lapsi -päivä Majaniemessä

Muu tila, (ulkopuolinen käyttö)

Miten Latva-Panttilan könninkello päätyi seurakuntaan? -näyttely

Miten Latva-Panttilan könninkello päätyi seurakuntaan? -näyttely Kauhajoen kirkkoherranvirastossa. Näyttely avoinna ma, ti, ke ja pe klo 9-14, to klo 9-16. Vapaa pääsy! Tervetuloa tutustumaan Anja Panttilan persoonaan sukulaistytön silmin.