Isänpäivälounas klo 11-14

Seurakuntakeskus

Isänpäivälounas Kauhajoen seurakuntakeskuksessa (Kyntäjäntie 3) klo 11-14. Noutopöydässä: lihakastike, perunat, kylmäsavulohi, makaronilaatikko lasten makuun, bataatti-porkkanalaatikko, lämmin kasvis, salaatit, leivät,levitteet ja ruokajuomat. Jälkkäriksi kahvi/tee/mehu ja suklaamuffinssi.
Hinta aikuisilta 15€, koululaiset 1-9 lk) 8€, alle kouluikäiset maksutta.
Käteismaksu, kiitos!
Erityisruokavaliot huomioitu.Tuotto lähetystyölle. Tervetuloa koko suku syömään!

Hinta aikuisilta 15€, koululaiset 1-9 lk) 8€, alle kouluikäiset maksutta.
Käteismaksu, kiitos!

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.

Männikönkodilla

Hartaus klo 14.30

Hartaus Männikönkodilla klo 14.30

Seurakuntakeskus

Gospelkuoro

Gospel-kuoron "Avoimet Harjoitukset", syyskauden aloitus toimitushuoneessa klo 17-18.15. Tervetuloa kaikki laulamisesta pitävät tutustumaan ja kuuntelemaan, olisiko tämä sinun kuorosi, laulaakin saa. Kahvitarjoilu.