Isänpäivän perhemessu klo 10

Isänpäivän perhemessu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Marja-Liisa Kiukkonen, Tanja Kivelä, Niina Vesala. Kolehti
koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Isänpäivän perhemessu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jouni Niemi, Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää, Anne-Maarit Antila, Niina Vesala. Kolehti
Sulo Suntio, Tuomas Ala-Opas, Anne-Maarit Antila, Niina Vesala, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas, Marja-Liisa Kiukkonen, Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.

Kirkkomuseon piha-alue, Topeeka 9

ELYn kirkkopihaseurat klo 18

ELYn kirkkopihaseurat kirkkomuseon edessä klo 18, Mikkomatti Rinta-Harri, Benjamin Kasari, Sirpa Keski-Antila