Big Night-toimintailta 1.-3.luokkalaisille klo 17.30-20

Seurakuntakeskus

Big Night-toimintailta 1.-3.-luokkalaisille seurakuntakeskuksessa (Kyntäjäntie 3) klo 17.30-20. Nyyttäreille mukaan karkki- tai sipsipussi. Ohjelmassa mm. musiikkia, toimintapisteitä, askartelua, kisoja, kasvomaalausta, kynsien maalausta, raamattuopetusta, Saku ja Ruut.
Lisätietoja Saana Törmänen puh. 040 913 7277.
Tervetuloa!
Järj. Kauhajoen srk ja Kansanlähetys

Lisätietoja Saana Törmänen puh. 040 913 7277.
Tervetuloa!
Järj. Kauhajoen srk ja Kansanlähetys

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, kaupunkineuvos Antti Rantakokko, EPSHP:n johtaja Jaakko Pihlajamäki, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen ja Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Ilta päättyy rukoushetkeen hautausmaalle siirretyn muistokiven äärellä. Muistokivelle voi laskea oman kynttilälyhdyn.

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.

Kirkkoherranvirasto, Kyntäjäntie 1, Kuahajoki

Miten Latva-Panttilan könninkello päätyi seurakuntaan? -näyttely avajaiset

Miten Latva-Panttilan könninkello päätyi seurakuntaan? -näyttely Kauhajoen kirkkoherranvirastossa. Näyttely avoinna 24.9.-5.10.2018. Näyttely avoinna kirkkoherranviraston aukioloaikoina: ma, ti, ke ja pe klo 9-14, to klo 9-16. Vapaa pääsy! Tervetuloa tutustumaan Anja Panttilan persoonaan sukulaistytön silmin.