Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Niina Vesala, Saana Törmänen, Merja Alapiha.
Rippikoulusunnuntai, kaikki rippikoululaiset kutsutaan huoltajineen messuun. Kolehti Kauhajoen sotaveteraanien hengelliseen työhön.

Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, Manna duo. Kolehti Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.