Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Niina Vesala, Saana Törmänen, Merja Alapiha.
Rippikoulusunnuntai, kaikki rippikoululaiset kutsutaan huoltajineen messuun. Kolehti Kauhajoen sotaveteraanien hengelliseen työhön.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo klo 19

Varustamo Setälässä klo 19. Musiikkia, raamattua ja rukousta

Iltamessu klo 18

Iltamessu Kauhajoen kirkossa klo 18.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Markku Sarento, Suupohjan kuulo ryn kirkkopyhä ja kahvit kirkon eteisessä. Kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.