Adventtimessu klo 10

Adventtimessu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, liturgi Antti Ala-Opas, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus, Kirkkokuoro, Poutapilvikuoro, Gospelkuoro, Octovox -lauluyhtye, Soitinyhtye, vauva- ja perhemuskarilaiset. Televisioidaan suorana Yle1:n kautta. Televisioinnin takia kirkon ovet avataan klo 9.30 ja suljetaan klo 9.45. Kirkkokansaa pyydetään saapumaan kirkkoon tuona aikana.
Kolehti köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen maailman köyhimmillä alueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.

Männikönkodilla

Hartaus klo 14.30

Hartaus Männikönkodilla klo 14.30

Gospelkuoro

Gospel-kuoron "Avoimet Harjoitukset", syyskauden aloitus toimitushuoneessa klo 17-18.15. Tervetuloa kaikki laulamisesta pitävät tutustumaan ja kuuntelemaan, olisiko tämä sinun kuorosi, laulaakin saa. Kahvitarjoilu.