Adventtimessu klo 10

Adventtimessu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jouko Ala-Prinkkilä, liturgi Antti Ala-Opas, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Sirkku Ratus, Kirkkokuoro, Poutapilvikuoro, Gospelkuoro, Octovox -lauluyhtye, Soitinyhtye, vauva- ja perhemuskarilaiset. Televisioidaan suorana Yle1:n kautta. Televisioinnin takia kirkon ovet avataan klo 9.30 ja suljetaan klo 9.45. Kirkkokansaa pyydetään saapumaan kirkkoon tuona aikana.
Kolehti köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen maailman köyhimmillä alueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messu klo 15

Messu Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, Manna duo. Kolehti Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Lehtolassa (Talvitie 347)

Naisten raamattupiiri klo 18

Naisten raamattupiiri Lehtolassa (Talvitie 347) klo 18.
1 Tim.5-6.

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45.
Aamurukoushetket ma ja to aamuisin.