Perheiden pääsiäisilta, iltakirkko klo 18

Perheiden pääsiäisilta, aloitetaan iltakirkolla Kauhajoen kirkossa klo 18-18.30, Tuomas Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Poutapilvikuoro, lapsityö.
Iltakirkon jälkeen ohjattu pääsiäisvaellus seurakuntakeskuksessa ja iltapala noin klo 19.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas, Marja-Liisa Kiukkonen, Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Kaikenikäisten vaellus Hetta-Pallas

Kaikenikäisten vaellus Lappiin. Vaellus Hetta-pallas vaellusreitillä. Vaellusmatka 60km.
Vetäjinä Merja ja Pasi Alapiha

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.