Lottalaulajaiset seurakuntasalissa klo 17

Seurakuntakeskus

Lottalaulajaiset seurakuntasalissa alkaen kahvilla klo 17, Sirkku Ratus ja Aikamoiset -kuoro, ynnä muuta.
Järj. Suupohjan lottaperinneyhdistys. Vapaa pääsy.

Lottalaulajaiset seurakuntasalissa alkaen kahvilla klo 17, Sirkku Ratus ja Aikamoiset -kuoro, kvartetti, Matti Laurila, laulaa, ynnä muuta musiikkiesitystä.
Järj. Suupohjan lottaperinneyhdistys. Vapaa pääsy.

Kauhajoen koulusurmista 10 vuotta. Kosketus-ilta Kauhajoen kirkossa

Kauhajoen koulusurmista 10v. KOSKETUS- ilta Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, kaupunkineuvos Antti Rantakokko, EPSHP:n johtaja Jaakko Pihlajamäki, Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura, vs. kirkkoherra Antti Ala-Opas.
Ilta Lauran kanssa-talk show teemalla Kosketus, keskustelemassa Pasi Kotilainen ja Karita Tupeli, musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Ilta päättyy rukoushetkeen hautausmaalle siirretyn muistokiven äärellä. Muistokivelle voi laskea oman kynttilälyhdyn.