Vapaaehtoisten juhla klo 11.30

Messun jälkeen jatkuu vapaaehtoisten juhla srk-keskuksessa

Messun jälkeen vapaaehtoisten juhla seurakuntakeskuksen salissa. Ruokailu ja pientä ohjelmaa, Anssi Massinen, Sirkku Ratus. Lämpimästi tervetuloa kaikki vapaaehtoiset! Vapaaehtoinen on esimerkiksi sellainen joka tekee jotain tällaista: keittää kahvia, lahjoittaa arpapalkintoja, laulaa, lukee tekstejä, käy tapaamassa vanhuksia, toimii alakouluikäisten big night -illoissa, toimii kirppisputiikilla, toimii yhteisvastuukerääjänä, tuo vanhuksen kirkkoon, pitää kerhoa/raamattupiiriä/diakoniailtoja/lähetyspiirejä, rukoilee, luo ohjelmaa naisten saunailtaan, kuljettaa tilaisuuksiin, tarjoaa kotinsa seurapaikaksi, leipoo ja toimii isosena/kerhonohjaajana.

Nuorisotalo Setälä

Nuortenilta

Nuortenilta Setälässä klo 19-23.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10. Elyn kirkkopyhä.

Messun jälkeen Elyn kirkkopyhän kahvit kirkon eteisessä. Kahvin jälkeen alkaa luentosarja Minä uskon 1. osalla Jumala - Luoja