Vapaaehtoisten juhla klo 11.30

Messun jälkeen jatkuu vapaaehtoisten juhla srk-keskuksessa

Messun jälkeen vapaaehtoisten juhla seurakuntakeskuksen salissa. Ruokailu ja pientä ohjelmaa, Anssi Massinen, Sirkku Ratus. Lämpimästi tervetuloa kaikki vapaaehtoiset! Vapaaehtoinen on esimerkiksi sellainen joka tekee jotain tällaista: keittää kahvia, lahjoittaa arpapalkintoja, laulaa, lukee tekstejä, käy tapaamassa vanhuksia, toimii alakouluikäisten big night -illoissa, toimii kirppisputiikilla, toimii yhteisvastuukerääjänä, tuo vanhuksen kirkkoon, pitää kerhoa/raamattupiiriä/diakoniailtoja/lähetyspiirejä, rukoilee, luo ohjelmaa naisten saunailtaan, kuljettaa tilaisuuksiin, tarjoaa kotinsa seurapaikaksi, leipoo ja toimii isosena/kerhonohjaajana.

Kyntäjäntie 1

Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalit Kauhajoen kirkkoherranvirastossa (os. Kyntäjäntie 1) klo 11-20. Valitaan 27 kirkkovaltuuston jäsentä. Kaikki 16 vuotta viimeistään 18.11.2018 täyttäneet saavat äänestää. Tervetuloa äänestämään!

Aron seurakuntakoti

Rauhanyhdistyksen seurat klo 14

Rauhanyhdistyksen seurat klo 14.

Rukouspiiri  klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.