Big Night 1-3 luokkalaisille

Big Night toimintailta pienille koululaisille, eli 1-3 luokkalaisille

Big Night iltaan kuuluu yhteinen aloitus Seurakuntasalissa jossa lauletaan, kuullaan Tuomas-papin raamattuopetus ja tavataan Saku ja Ruut.

Yhteisen aloituksen jälkeen siirrytään toimintapisteille joita on ympäri Seurakuntakeskusta. Rippisalista löytyy kampaamo ja kynsien lakkaus. Salin toisella puolella pääsee kokeilemaan taitojaan Nikko-autoilla, lämärikisassa, curlingissa ja minigolfissa.
Toinitushuoneessa on askartelua ja Kanttorilassa raamattuvisa.
Eteisissä ja käytävillä on monellaisia kisoja ja visoja.
Ravintolaosassa on jättinyyttärit, jossa herkutellaan sipseillä, karkeilla ja muilla herkuilla.

Illan lopuksi kokoonnutaan vielä Seurakuntasaliin yhteiseen päätökseen ja palkintojen jakoon.

Lasten vanhemmat ja muut aikuiset ovat tervetulleita töihin BigNight iltaan. Vaikka jakamaan nyyttäreille karkkia tai toimimaan järkkärinä. Ota yhteys Merja Alapihaan jos voit antaa aikaasi. Puh:050-3035450 /Merja Alapiha

Aron seurakuntakoti

Perhekerho klo 9-11.00

Perhekerho Aron seurakuntakodilla klo 9-11.00.

Aron seurakuntakoti

Lapsiparkki klo 13-15.30

Lapsiparkki Aron seurakuntakodilla klo 13-15.30 on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille. Parkkiin ilmoittaudutaan tekstiviestillä aina viimeistään edellisenä perjantaina klo 14 mennessä: 040 1630393/ Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää