Konsertti

Tunnelmallisessa kevätkonsertissa Kauhajoen kirkossa sunnuntaina 17.3. klo 19 soi lahtelaisen sellovirtuoosi-laulajan, Seeli Toivion, yli 200-vuotias sello ja urkuri Helena Ala-Prinkkilän tulkinnat mm. kauniista kotimaisista lauluista (mm. Oskar Merikanto ja Toivo Kuula) sekä Toivion JS Bachin sellosarjoista. Seeli Toivio on siitä harvinainen muusikko, että hän sekä soittaa että laulaa samassa konsertissa. Ääniala on laaja, ominta on dramaattinen mezzosopraano. Konsertti kestää noin tunnin, ja myynnissä on Toivion cd-levyjä, mm. kokonaislevytys JS Bachin kaikista sellosarjoista. Konsertti kestää tunnin. Tervetuloa lämpimään keväiseen konserttiin. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa käteisellä. Levyostoissa käyvät myös kortit.

Sellisti Seeli Toivion konsertti Kauhajoen kirkossa klo 19, Helena Ala-Prinkkilä urut ja pieno. Ohjelma 10 €.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoron harjoitukset kirkossa 18.00.