Seurakuntakeskus

Huom.aika! Messu seurakuntasalissa klo 11, Leena Luokkamäki, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Tuomas Ala-Opas, Heli Laitakari, Anna-Kaisa Heikkilä,Terhi Niemelä. Rov. kehitysvammaistyön kirkkopyhä. Diakonia- ja lähetystyön johtokunta mukana jumalanpalveluksessa. Kolehti suomen Raamattuopiston säätiölle 80-juhlavuoden kolehti, kolehti suunnataan uskosta vieraantuneiden tai sen ulkopuolella kasvaneiden tavoittamiseksi.

Nummijärven kirkko

Punainen tupa (Ullantie 9)

Sley:n kesäjuhla

Sley kutsuu kesäjuhlaan Punaiselle tuvalle (Ullantie 9) klo 13, Ari Juupaluoma, Seija Hovila, Sirkku Ratus, Mari Rahkola.

Siunauskappeli

Aamurukoushetki klo 8-8.45

Aamurukoushetki siunauskappelissa klo 8-8.45.
Aamurukoushetki ma aamuisin.