Alfa

Seurakuntakeskus

Alfa - Mahdollisuus pohtia elämän isoja ja pieniä kysymyksiä: Keitä me olemme ja mihin olemme matkalla? Onko Jumalaa olemassa? Kuka Jeesus on? Vastaako Jumala rukouksiin? Vieläkö Jumala parantaa? Entä sitten Pyhä Henki?
Ilmoittautuminen ja lisätietoja Merja Alapiha: merja.alapiha@evl.fi tai 050 3035450

Alfassa kokoonnumme tiistaisin klo 18.30-20.30 pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.
Alussa on iltapalaa, sen jälkeen infoa illan kulusta ja 20-30 min alustus illan aiheesta. Osa alustuksista on seurakunnan työntekijöiden pitämiä, osa katsotaan videolta. Illan lopuksi kokoonnutaan pienryhmiin keskustelemaan illan aiheesta.
Yleensä kokoonnumme tiistaisin, muutama kokoontuminen on maanantaina.
Alfaan kuuluu myös yhden yön leiri Majaniemen leirikeskuksessa pe-la 12-13.11.2021.
Alfa on maksuton. Iltapalasta vapaaehtoinen ruokamaksu ja Majaniemen leiristä pieni leirimaksu.