Vapaaehtoisten kiitosateria

Ilmoittautuminen 24.11. mennessä Sari Pajukoskelle 0405250197

Kiitosateria seurakunnan vapaaehtoisille seurakuntakeskuksella su 28.11. messun jälkeen. Ruokailun jälkeen pieni ohjelmahetki. Lämpimästi tervetuloa kaikki vapaaehtoiset!

Vapaaehtoinen on esimerkiksi sellainen joka tekee jotain tällaista: keittää kahvia, lahjoittaa arpapalkintoja, laulaa, lukee tekstejä, käy tapaamassa vanhuksia, toimii alakouluikäisten Big Night -illoiss, toimii kirppisputiikilla, tekee striimauksia, vie tapahtumailmoituksia kauppoihin, toimii yhteisvastuukerääjänä, tuo vanhuksen kirkkoon, pitää kerhoa/raamattupiiriä/diakoniailtoja/lähetyspiirejä, rukoilee, luo ohjelmaa naisten saunailtaan, kuljettaa tilaisuuksiin, tarjoaa kotinsa seurapaikaksi, leipoo ja toimii isosena/kerhonohjaajana.

Mukana Jouko Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Tuomas Ala-Opas, Anitta Vuorela, Helena Ala-Prinkkilä, Terhi Palomäki, Sirkku Ratus, Sulo Suntio. Ilmoittautuminen 24.11. mennessä Sari Pajukoskelle 0405250197 tai sari.pajukoski@evl.fi