Messu ja Elyn kirkkopyhä

Klo 10 Elyn kirkkopyhä, messu, saarna Harri Kuhalampi, avustaja Sirpa Keski-Antila, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Tuplakvartetti, johtaa Timo Torpo, Jukka-Pekka Taivalmäki. KIRKKOKAHVIT ja Siionin Kanteleen uudet laulut, Kimmo Niskala, Keski-Antila, Kuhalampi. Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä.
Tervetuloa kirkkoon.

Tervetuloa messuun klo 10. Elyn kirkkopyhä, messu, saarna Harri Kuhalampi, avustaja Sirpa Keski-Antila, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Tuplakvartetti, johtaa Timo Torpo, Jukka-Pekka Taivalmäki. KIRKKOKAHVIT ja Siionin Kanteleen uudet laulut, Kimmo Niskala, Keski-Antila, Kuhalampi. Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä.
Tervetuloa kirkkoon.
Jouni Niemi, Harri Kuhalampi, Helena Ala-Prinkkilä, Tuplakvartetti, johtaa Timo Torpo.
Kolehti: Evankelisen Lähetysyhdistyksen tukemiseen lähetystyössä.

• Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Voit osallistua myös Youtubessa tämän linkin kautta Linkki avautuu uudessa välilehdessä