Talvisodan päättymisen muistopäivän juhla

sankarihauta

Sävelhartaus Kauhajoen kirkossa talvisodan päättymisen muistopäivänä. Puhumassa everstiluutnantti Pasi Heinua ja kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä.
Seppeleen lasku muistomerkille klo 18.00. Sävelhartaus kirkossa klo 18.15. Suupohjan Puhallinorkesteri, kapellimestarina kapteeni Sami Salmivuori. Laulu dir. cant. Helena Ala-Prinkkilä. Kauhajoen Veteraanikuoro, joht. dir.mus. Risto Ala-Ikkelä. Kauhajoen reserviläisjärjestöt.
Striimataan seurakunnan YouTubeen.

Striimataan seurakunnan YouTubeen.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki