Vimeo-video

Onko sulla kysymyksiä elämästä, uskosta, tarkoituksesta?
Tule mukaan Online Alfaan! 

Alfa on sarja tapaamisia, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä, ilman painostusta. Mukaan tullakseen ei tarvitse astua oman kotioven kynnyksen yli. Muutama klikkaus kotisohvalla riittää.

Kenelle?

Alfaan saat tulla mukaan omana itsenäsi ja omien ajatustesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita siis kaikki vakaumuksesta riippumatta.

Mikä on Online Alfa?

Online Alfa on netissä toteutettava viikottaisten tapaamisten sarja, jonka aikana mietitään yhdessä mistä tässä elämässä on kysymys. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden kristinuskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.

Mitä kokoontumisessa tehdään?

Tapaamisen alussa katsomme lyhyen alustuksen videolta. Alustuksen jälkeen jokaisen on mahdollisuus kertoa mitä ajatuksia alustus herätti. Keskustelut käydään ryhmissä, joissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei myöskään ole mitään, mitä ei voisi sanoa. Keskusteluissa on mahdollisuus kuulla muiden näkemyksiä ja jakaa omia näkemyksiään ja oivaltaa uutta - rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä. 

Miten?

Kokoonnumme noin kaksitoista kertaa Teams-verkkoalustalla. Kokoontumiset toimivat siis videoyhteyksien välityksellä. Osallistua voi omalla kotikoneella tai älypuhelimella mistä tahansa. Ennen Alfan alkua saat tästä tarkemmat ohjeet. 

Milloin?

Kokoontuminen maanantaisin 22.3. alkaen klo 18.30-20. 
Lisätietoja ja ilmoittautuminen 19.3. mennessä:
Merja Alapiha, puh: 050 303 5450 merja.alapiha@evl.fi

Ollaan yhteyksissä!

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja

Yhteydenotot varhaiskasvatuksen toimintaan ja kerhoihin sekä Online Alfa-kurssiin liittyvissä asioissa