Seurakunnan Eskarikerhot

Ilmoittautumislinkki kauden 2021-2022 Eskarikerhoihin löytyy seurakunnan etusivulta.

6-vuotiaille on omat eskari-kerhot kokoontuvat kerran viikossa iltapäivällä Lastentalolla ja Aron seurakuntakodilla. Koulukeskuksen ja Aron eskarista voimme hakea kerholaiset.

Eskarikerhossa tutkitaan, touhutaan, tuunataan, pelataan, liikutaan, ulkoillaan, leikitään, rakennellaan, askarrellaan, opetellaan taikatemppuja sekä kuperkeikkoja tai kaikenlaista muuta mukavaa.

Eskarikerhossa saa pientä välipalaa ja ammattitaitoisten lastenohjaajien turvallista seuraa.

Kevään 2021 eskarikerhoihin voi kysyä paikkoja Merja Alapihalta (puh: 050 303 5450)

Iltakerho 5-6vuotiaille

Lastentalolla kokoontuu keväällä 2021 noin kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 lasten iltakerho; 2.2., 16.2., 16.3., 6.4., 20.4. ja 4.5.

Kerho on suunnattu lähinnä niille lapsille, jotka ovat päivällä kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, mutta myös 5vuotta täyttäneet päiväkerholaiset ja eskarikerholaiset ovat tervetulleita.

Kerhoon tulee ilmoittautua ennakkoon puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä, jotta koronarajoituksia voidaan noudattaaa.  Tanja Reinvall p. 040 163 0277 ja Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää p. 040 163 0393 .

Huoltajan täytyy myös antaa yhteystiedot ja kerholaisen henkilötiedot ja tärkeät terveystiedot lastenohjaajille viimeistään paikalle tultaessa, mikäli lapsi ei ole ennen ollut iltakerhossa. Kerholaista ei myöskään lähetetä itsenäisesti kerhosta kotiin, vaan huoltajan on haettava kerholainen.

Aikuisia pyydetään välttämään sisälle tuloa ja käyttämään maskia seurakunnan tiloissa.

Syksyllä 2021 alkaviin iltakerhoihin ilmoittaudutaan tällä ilmoittautumislomakkeella

Lattiakuvia legoista
liitutaululla lasten piirtämiä enkeleitä