Seurakunnan Eskarikerhot

Ilmoittautumislinkki kauden 2021-2022 Eskarikerhoihin löytyy seurakunnan etusivulta.

6-vuotiaille on omat eskari-kerhot kokoontuvat kerran viikossa iltapäivällä Nuorisotalo Setälässä ja Aron seurakuntakodilla. Koulukeskuksen ja Aron eskarista voimme hakea kerholaiset.

Eskarikerhossa tutkitaan, touhutaan, tuunataan, pelataan, liikutaan, ulkoillaan, leikitään, rakennellaan, askarrellaan, opetellaan taikatemppuja sekä kuperkeikkoja tai kaikenlaista muuta mukavaa.

Eskarikerhossa saa pientä välipalaa ja ammattitaitoisten lastenohjaajien turvallista seuraa.

Kauden 2021-2022 eskarikerhoihin voi kysyä paikkoja Merja Alapihalta (puh: 050 303 5450)

Iltakerho 5-6vuotiaille

Iltakerho kokoontuu Lastentalolla kaudella 2021-2022 joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 17-19.

Kerho on suunnattu lähinnä niille lapsille, jotka ovat päivällä kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, mutta myös 5 vuotta täyttäneet päiväkerholaiset ja eskarikerholaiset ovat tervetulleita.

Vapaita paikkoja voi kysyä Merja Alapihalta s-posti: etunimi.sukunimi@evl.fi tai puh: 050 3035450

Lattiakuvia legoista
liitutaululla lasten piirtämiä enkeleitä