Eskarikerhot lukuvuonna 2020-2021

Kerhot ovat tällä hetkellä täynnä, koska ryhmät pidetään koronan takia pieninä. Jos haluatte kerhoon,  kannattaa täyttää ja lähettää ilmoittautumislomake, niin otamme yhteyttä.  Kerhopaikkoja saattaa vapautua ympäri vuoden, ja sopiva kerho voi löytyä hyvinkin nopeasti.Hakulomakkeita löytyy päiväkerhot-sivulta.  Kerhopaikkaa odotellessa voi tulla iltakerhoon.

6-vuotiaille on omat eskari-kerhot torstai-iltapäivisin klo 13-16 Lastentalolla ja Aron seurakuntakodilla. Koulukeskuksen ja Aron eskarista voimme hakea kerholaiset.

Eskarikerhossa tutkitaan, touhutaan, tuunataan, pelataan, liikutaan, ulkoillaan, leikitään, rakennellaan, askarrellaan, opetellaan taikatemppuja sekä kuperkeikkoja tai kaikenlaista muuta mukavaa.

Eskarikerhossa saa pientä välipalaa ja ammattitaitoisten lastenohjaajien turvallista seuraa.

Iltakerho 5-6vuotiaille

Lastentalolla kokoontuu keväällä 2021 noin kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 lasten iltakerho; 2.2., 16.2., 16.3., 6.4., 20.4. ja 4.5.

Kerho on suunnattu lähinnä niille lapsille, jotka ovat päivällä kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, mutta myös 5vuotta täyttäneet päiväkerholaiset ja eskarikerholaiset ovat tervetulleita.

Kerhoon tulee ilmoittautua ennakkoon puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä, jotta koronarajoituksia voidaan noudattaaa.  Tanja Reinvall p. 040 163 0277 ja Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää p. 040 163 0393 .

Huoltajan täytyy myös antaa yhteystiedot ja kerholaisen henkilötiedot ja tärkeät terveystiedot lastenohjaajille viimeistään paikalle tultaessa, mikäli lapsi ei ole ennen ollut iltakerhossa. Kerholaista ei myöskään lähetetä itsenäisesti kerhosta kotiin, vaan huoltajan on haettava kerholainen.

Aikuisia pyydetään välttämään sisälle tuloa ja käyttämään maskia seurakunnan tiloissa.

Lattiakuvia legoista
liitutaululla lasten piirtämiä enkeleitä