Kauhajoen seurakunnan Kesäkerhot
6-8-vuotiaille lapsille
(2012-2014 syntyneet)

Leppäkerttu, Luonne, Hyönteinen, Kovakuoriainen

7.6-24.6.2021 seurakunnan Lastentalolla (Kyntäjäntie 1)
aamupäivisin klo 9-12 ja iltapäivisin 13-16.

Lapsi voidaan ilmoittaa toimintaan joko yhden, kahden tai kolmen viikon ajaksi.

Jos ilmoittautumisia on paljon, pyrimme siihen, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan vähintään yhdeksi viikoksi. Jos taas viikolle ilmoittautuu lapsia sen verran että niistä tulee vain yksi ryhmä, niin kaikki viikon kesäkerholaiset sijoitetaan samaan ryhmään. Tässä tapauksessa kerhoaika on tässä ilmoitettua pitempi.

Kerhojen ohjaajina toimivat lastenohjaajat sekä seurakunnan isosia. Ohjelmassa on pieniä retkiä ja monenlaista kesäistä toimintaa sisällä ja ulkona. Toiminnassa huomioidaan viranomaisten antamat koronaohjeet.

Lapsi tarvitsee mukaansa omat eväät. Toiminnasta peritään 10 euron viikkomaksu, josta ei vähennetä mahdollisia poissaolopäiviä. Maksu kerätään ensimmäisenä kerhopäivänä.

Ilmoittautumislomakkeen saat tästä linkistä, kirkkoherranvirastosta, Lastentalolta ja nuorisotalo Setälästä

Ilmoittautumiset 19.5.2020 mennessä:
Kauhajoen seurakunta/ Kesäkerhot 2021
Kyntäjäntie 1, 61800 Kauhajoki.
tai sähköpostilla:
merja.alapiha@evl.fi

tai seurakunnan työntekijöille.

Tieto kerhoon pääsystä ilmoitetaan mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja antaa: Merja Alapiha puh: 050-3035450 merja.alapiha@evl.fi

Nuorisotyönohjaaja

Yhteydenotot varhaiskasvatuksen toimintaan ja kerhoihin sekä Alfa-kurssiin liittyvissä asioissa