Nukke-lapset käsikkäin kivellä

Eskarikerho alkaa 3.9.20. Ilmoittaudu viimeistään elokuun aikana!

6-vuotiaille on omat eskari-kerhot torstai-iltapäivisin klo 13-16. Koulukeskuksen ja Aron eskarista voimme hakea kerholaiset. Ilmoittaudu hakulomakkeella.

Iltakerho 5-6vuotiaille

Lastentalolla kokoontuu syksyllä 2020 kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 lasten iltakerho; 8.9., 6.10., 3.11. ja 1.12. Huoltajan yhteystiedot ja kerholaisen henkilötiedot täytyy antaa lastenohjaajille viimeistään paikalle tultaessa.

Päiväkerhot

Ilmoittautuminen Kauhajoen seurakunnan päiväkerhoihin kaudelle 2020-2021 päättyy 4.5.2020
Kerhopaikasta ilmoitetaan perheille toukokuun lopussa. Vapautuvia paikkoja voi kysellä ympäri vuoden varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

HAKULOMAKE (PDF)  -> Tulosta ja täytä, ja toimita joko paperisena tai sähköpostin liitteenä
HAKULOMAKE (Word) -> Täytä Wordissa, tallenna, ja lähetä sähköpostin liitteenä

Kerhot on tarkoitettu alueen 3-5-vuotiaille lapsille. Lapsi voi aloittaa kerhon elokuussa, mikäli täyttää kolme vuotta vuoden loppuun mennessä. Päiväkerhoja on eri kerhopisteissä 1-2 kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Pyrimme huomioimaan perheiden toiveet. Kerhoajasta ja -paikasta ilmoitetaan perheille kesän kynnyksellä.

Kerho on maksuton. Kotoa mukaan tarvitaan tossut ja välipalaevästä; esim. leipä tai hedelmä ja juoma.

Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Päiväkerhossa lapsi saa olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä sekä hämmästellä ja kysellä. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat. Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä.

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Tutkiva oppiminen, ihmettelyn pedagogiikka ja ilmiölähtöisyys kuuluvat toimintaamme. Samoin musiikki ja eri taiteen muodot leikkiä unohtamatta. Lastenohjaajilla on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen ja perheeseen liittyvistä asioista.

Elokuussa 2020  kerhopaikat ovat:
Aron seurakuntakoti; Keskustie 4,
Männikön kerhohuone; Tuomaantie 3,
Lastentalo; Kyntäjäntie 1,

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon!

Lisätietoja toiminnasta saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta, p. 040 163 2110/ Eija Cederlöf