Päiväkerhot

Ilmoittautuminen Kauhajoen seurakunnan päiväkerhoihin kaudelle 2020-2021:
Hakuaika on helmikuussa. Useimmat ryhmät täyttyvät jo hakuaikana, mutta vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

HAKULOMAKE (PDF)  -> Tulosta ja täytä, ja toimita joko paperisena tai sähköpostin liitteenä
HAKULOMAKE (Word) -> Täytä Wordissa, tallenna, ja lähetä sähköpostin liitteenä

Kerhot on tarkoitettu alueen 3-5-vuotiaille lapsille. Lapsi voi aloittaa kerhon elokuussa, mikäli täyttää kolme vuotta vuoden loppuun mennessä. Päiväkerhoja on eri kerhopisteissä 1-2 kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Pyrimme huomioimaan perheiden toiveet mahdollisuuksien mukaan. Kerhoajasta ja -paikasta ilmoitetaan perheille kesän kynnyksellä. 6-vuotiaille on oma eskari-kerho torstai-iltapäivisin klo 13-16. Koulukeskuksen eskarista voimme hakea kerholaiset. Ilmoittaudu hakulomakkeella.

Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Liikkuminen, leikkiminen, käsillä tekeminen, taide ja musiikki ovat päiväkerhon arkea. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat ryhmässä. Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä. Päiväkerhossa lapsi saa turvallisin mielin olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä sekä hämmästellä ja kysellä.

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Heillä on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Kerho on maksuton. Kotoa mukaan tarvitaan tossut ja välipalaevästä; esim. leipä tai hedelmä ja juoma.

Elokuussa 2020 suunnitellut kerhopaikat ovat:
Aron seurakuntakoti; Keskustie 4,
Männikön kerhohuone; Tuomaantie 3,
Lastentalo; Kyntäjäntie 1,
Mennun kerhotila; Päntäneentie 241.

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon!

Lisätietoja toiminnasta saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta, p. 040 163 2110/ Eija Cederlöf