Päiväkerhot

HAKULOMAKE
Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Liikkuminen, leikkiminen, käsillä tekeminen, taide ja musiikki ovat päiväkerhon arkea. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat ryhmässä.
Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä. Päiväkerhossa lapsi saa turvallisin mielin olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä sekä hämmästellä ja kysellä.

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Heillä on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Kerho on maksuton. Kotoa mukaan tarvitaan tossut ja välipalaevästä; esim. leipä tai hedelmä ja juoma.

Ilmoittautuminen Kauhajoen seurakunnan päiväkerhoihin kaudelle 2019-2020:                                                            Hakuaika on helmikuussa, samaan aikaan kuin kaupungin varhaiskasvatukseen ja esikouluun. Useimmat ryhmät täyttyvät jo hakuaikana, mutta vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu alueen 3-5-vuotiaille lapsille. Lapsi voi aloittaa kerhon elokuussa, mikäli täyttää 3-vuotta vuoden loppuun mennessä. 6-vuotiaille on oma eskari-kerho.

Päiväkerhot toimivat eri kerhopisteissä 1-2 kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Pyrimme huomioimaan perheiden toiveet mahdollisuuksien mukaan. Kerhoajasta ja -paikasta ilmoitetaan perheille kesän kynnyksellä kirjeellä.

SUOSITTU LEIKKIKERHO JATKUU NYT KOKO KERHONVUODEN AJAN 3.9.19 ALKAEN ARON SEURAKUNTAKODILLA TIISTAISIN KLO 13-16!

LEIKKIKERHO PERUSTUU THERAPLAY- MENETELMÄÄN, JOLLA TUETAAN MM. LAPSEN VUOROVAIKUTUSTAITOJA JA MOTORIIKKAA.

LISÄKSI LEIKKIKERHOON ON NYT YHDISTETTY MUSKARIA JA LIIKUNTAA, JOTEN YHDESSÄ TEKEMISTÄ JA HAUSKUUTTA RIITTÄÄ KOKO VUODEKSI!

Elokuussa 2019 suunnitellut kerhopaikat ovat:

Aron seurakuntakoti, Keskustie 4
Männikön kerhohuone, Tuomaantie 3
Lastentalo, Kyntäjäntie 1 (syksyllä 2019)
Mennun kerhotila, Päntäneentie 241

Päiväkerhojen toimipisteet kaudella 2018-2019:

Päiväkerhot Aron seurakuntakodilla:

Keskustie 4, 61850 Kauhajoki.

Päiväkerhot Männikön kerhohuoneella:

Tuomaantie 3, 61800 Kauhajoki.

Päiväkerhot Mestarintuvalla (ei syksyllä 2019):

Muurimestarintie 25, 61800 Kauhajoki.

Päiväkerho Mennussa

Päntäneentie 241, 61800 Kauhajoki. Puh: 045-1232833.

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon! :)

Lisätietoja toiminnasta saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta