Päiväkerhot

Päiväkerhoja järjestetään ympäri Kauhajokea 3-5-vuotiaille. Kerho tarjoaa yhdessä leikkimisen iloa, hiljentymisen hetkiä, toisten huomioimisen ja hyvän käytöksen opettelua ja turvallista erossa oloa vanhemmista. Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä. Päiväkerhossa lapsi saa turvallisin mielin olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä, oppia uusia asioita sekä hämmästellä ja kysellä.

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Heillä on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Kerho on maksuton. Kotoa mukaan tarvitaan tossut ja välipalaevästä; esim. leipä tai hedelmä ja juoma.

Ilmoittautuminen Kauhajoen seurakunnan päiväkerhoihin kaudelle 2019-2020

Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Liikkuminen, leikkiminen, käsillä tekeminen, taide ja musiikki ovat päiväkerhon arkea. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat ryhmässä.

Seurakunnan päiväkerhot ovat tarkoitettu alueen 3-5-vuotiaille lapsille. Lapsi voi aloittaa kerhon elokuussa, mikäli täyttää 3-vuotta vuoden loppuun mennessä. Hakuaika on helmikuussa, samaan aikaan kuin kaupungin varhaiskasvatukseen ja esikouluun.

Useimmat ryhmät täyttyvät jo tämän hakuajan yhteydessä, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella koko vuoden. Myös nykyisten kerholaisten tulee ilmoittautua, jos he aikovat jatkaa syksyllä kerhossa.

Päiväkerhot toimivat eri kerhopisteissä 1-2 kertaa viikossa, aamu- tai iltapäivisin. Ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Pyrimme huomioimaan perheiden toiveet mahdollisuuksien mukaan. Kerhoajasta ja -paikasta ilmoitetaan perheille kesän kynnyksellä.
Lomakkeita saa kirkkoherran virastosta, kerhopaikoista sekä tulostamalla tästä

Lomake palautetaan: Kauhajoen seurakunta/ Eija Cederlöf, Kyntäjäntie1, 61800 Kauhajoki

Elokuussa 2019 suunnitellut kerhopaikat ovat:
Aron seurakuntakoti, Keskustie 4
Männikön kerhohuone, Tuomaantie 3
Lastentalo, Kyntäjäntie 1 (syksyllä 2019)
Mennun kerhotila, Päntäneentie 241

Päiväkerhojen toimipisteet kaudella 2018-2019:

Päiväkerhot Aron seurakuntakodilla:

Keskustie 4, 61850 Kauhajoki.

Maanantaisin 8.30-11.30 ja 12.45-15.45

Päiväkerhot Männikön seurakuntakodilla:

Tuomaantie 3, 61800 Kauhajoki.

Maanantaisin 8.30-11.30 ja 12.45-15.45

Päiväkerhot Mestarintuvalla:

Muurimestarintie 25, 61800 Kauhajoki.

Torstaisin 8.30-11.30 ja 12.45-15.45

Perjantaisin 8.30-11.30

Päiväkerho Mennussa

Päntäneentie 241, 61800 Kauhajoki. Puh: 045-1232833.

Keskiviikkoisin 9-11.30

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon! :)

Lisätietoja toiminnasta saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta