Päiväkerhot

HAKULOMAKE (PDF)  -> Tulosta ja täytä, ja toimita seurakunnalle joko paperisena tai sähköpostin liitteenä kuvana
HAKULOMAKE (Word) -> Täytä Wordissa, tallenna, ja lähetä sähköpostin liitteenä

Ilmoittautuminen Kauhajoen seurakunnan päiväkerhoihin kaudelle 2019-2020:
Hakuaika on helmikuussa, samaan aikaan kuin kaupungin varhaiskasvatukseen ja esikouluun. Useimmat ryhmät täyttyvät jo hakuaikana, mutta vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Liikkuminen, leikkiminen, käsillä tekeminen, taide ja musiikki ovat päiväkerhon arkea. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat ryhmässä.
Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä. Päiväkerhossa lapsi saa turvallisin mielin olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä sekä hämmästellä ja kysellä.

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Heillä on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Kerho on maksuton. Kotoa mukaan tarvitaan tossut ja välipalaevästä; esim. leipä tai hedelmä ja juoma.

Seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu alueen 3-5-vuotiaille lapsille. Lapsi voi aloittaa kerhon elokuussa, mikäli täyttää 3-vuotta vuoden loppuun mennessä.

6-vuotiaille on oma eskari-kerho torstai-iltapäivisin klo 13-16. Koulukeskuksen eskarista voimme hakea kerholaiset. Ilmoittaudu hakulomakkeella.

Kerhopaikkamme ovat:

Aron seurakuntakoti, Keskustie 4, maanantaisin ap ja tiistaisin ip
Männikön kerhohuone, Tuomaantie 3, keskiviikkoisin ap
Lastentalo, Kyntäjäntie 1, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin
Mennun kerhotila, Päntäneentie 241, torstai ap (ryhmä on täynnä)

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon! :)

Lisätietoja toiminnasta saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta, p. 040 163 2110/ Eija Cederlöf