virsinumeroita

KUOROT

Kirkkokuoro

Kuoro laulaa monenlaista hengellistä musiikkia, perinteistä ja uudempaa klassista, välillä haastavampaakin, isänmaallisia lauluja ja myös gospelia. Kuoro laulaa 4-äänisesti, laulajia on n. 30. Lastenhoito tarvittaessa. Tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta tai nuotinlukutaitoa, kunhan osaat laulaa. Tied. Sirkku Ratus p. 040-1923513

Gospelkuoro

Kuoro laulaa "hengellistä rytmimusiikkia", yleensä säestyksen kanssa. Tervetuloa lämminhenkiseen ryhmään nuoret, nuoret aikuiset ja "nuorekkaat aikuiset". Soittotaitoiset tervetuloa säestysryhmään. Laulajien ei tarvitse osata lukea nuotteja. Harjoittelemme n. 3 krt/kk. Tarvittaessa järjestämme lastenhoidon harjoitusten ajaksi.
Tule rohkeasti harjoituksiin tai ota yhteyttä kuoronjohtajaan Sirkkuun p. 040-1923513

Lapsikuoro Poutapilvi

Kauhajoen seurakunnassa kokoontuu lasten Poutapilvi-kuoro. Kuoroon ovat tervetulleita esi- ja alakouluikäiset lapset. Kuorotoiminta on maksutonta. Kuoro esiintyy seurakunnan tapahtumissa ja erilaisissa juhlissa. Kuoroa johtaa kanttori Helena Ala-Prinkkilä.

Poutapilvi-kuoro harjoittelee torstaisin klo 17.30-18.15 seurakuntakeskuksessa, osoitteessa: Kyntäjäntie 3, 61800 Kauhajoki.

Tervetuloa mukaan kuorotoimintaan!

Lähetyssihteeri-musiikkityöntekijä