TIISTAI 18.12.
Perhepäivähoidon joulukirkko
Kauhajoen kirkossa klo 10.15, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus, Merja Alapiha, Eija Cederlöf. Kirkkohetkeen ovat tervetulleita myös kaikki kotihoidossa olevat lapset vanhempineen.
Kainaston iloisen iltapäivän puurojuhla seurakuntakodilla klo 13. Emäntinä Eeva-Liisa Hoppendorf ja Malla Koivisto.
KESKIVIIKKO 19.12.
Tule Joulu Kultainen -konsertti Kauhajärven kirkossa klo 19, Virpi Piippo & Tuija Mäensivu, säestys Rami Loukola. Ohjelma 10 €. Vapaa pääsy. Seurakunnan edustaja Anssi Massinen.
TORSTAI 20.12.
Hartaus Männikönkodilla klo 14.30, Tuomas Ala-Opas.
Kirkkokuoron harjoitukset srk-salissa klo 18.
PERJANTAI 21.12.
Antti Railion joulukonsertti Kauhajoen kirkossa klo 19. Lippu ovelta 35 €. Seurakunnan edustaja Anssi Massinen. Järj. RH Entertainment
LAUANTAI 22.12.
Lemmikkien joulurauhan julistus Kauhajoen kirkon edessä klo 14, Tuomas Ala-Opas.
SUNNUNTAI 23.12.
Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Tuomas Ala-Opas, Anneli Urvanta, Anssi Massinen. Kolehti Raamatunlukijain liitto ry:lle.
JOULUAATTO 24.12.
Jouluaaton Ortodoksinen liturgia virastotalossa klo 10.
Jouluaaton hartaus Nummijärven kirkossa klo 15, Anssi Massinen ja Anne Havunen.
Jouluaaton hartaus Kauhajoen kirkossa klo 15, Tuomas Ala-Opas, nuorten musiikkiryhmä.
Jouluaaton hartaus Kauhajärven kirkossa klo 16, Anssi Massinen, Anne Havunen.
Jouluaaton sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 17, Jouni Niemi, Sirkku Ratus. Kirkkokuoro. Kolehti Kauhajoen evankelisen opiston työn tukemiseen.
Jouluaaton iltakirkko Kauhajoen kirkossa klo 22, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä.
JOULUPÄIVÄ 25.12.
Jouluaamun sanajumalanpalvelus Nummijärven kirkossa klo 7, Jouni Niemi, Anne Havunen.
Jouluaamun messu Kauhajoen kirkossa klo 8, Antti Ala-Opas, Sirkku Ratus, Jorma Vesanto, Emilia Ala-Panula, Miikka Alasaari, Kirkkokuoro. Kolehti Kauhajoen seurakunnan diakoniatyön kautta ruokapankkitoimintaan.
Jouluaamun sanajumalanpalvelus Kauhajärven kirkossa klo 9, Jouni Niemi, Anne Havunen.
TAPANINIÄIVÄ 26.12.
Tapaninpäivän messu Kauhajoen kirkossa klo 18, Anssi Massinen, Anne Havunen, Anitta Vuorela. Kolehti Hanna Oja-Nisulan työn tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta.
SUNNUNTAI 30.12.
Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus. Kolehti lasten musiikkikasvatuksen, erityisesti virsikasvatuksen tukemiseen Nuori Kirkko ry:n Kautta.
UUDENVUODENAATTO 31.12. MAANANTAI
Uudenvuodenaaton messu Kauhajoen kirkossa klo 23, Antti Ala-Opas, Sirkku Ratus. Minna Yli-Villamo. Kolehti nuorten aikuisten auttamiseen ja osallisuutta vahvistavaan työhön, erityisesti 22-35 vuotiaiden syrjäytymisen riskin vähentämiseen.
UUDENVUODENPÄIVÄ 1.1. TIISTAI
Uudenvuodenpäivän messu Kauhajoen kirkossa klo 18, Markku Sarento, Anneli Urvanta. Kolehti ulkomailla vaikeuksiin joutuneiden maanmiestemme auttamiseksi. Suomen Merimieskirkko ry
TORSTAI 3.1.
Hartaus Männikönkodilla klo 14.30, Jouni Niemi.
LOPPIAISSUNNUNTAI 6.1.
Loppiaisen messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä, Tuomas Ala-Opas, lauluryhmä Valakia joht. Eija-Maarit Malkamäki. Hiihtiksen kirkkopyhä. Kolehti vammaisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.
Siioninvirsiseurat virastotalolla klo 15, Tuomas Ala-Opas, Ilkka Tuikkala, Pentti Lemettinen, Aaro Panula. Arpajaiset. Kolehti.
MAANANTAI 7.1.
Käsityökahvila Kirppisputiikilla klo 13-14.30. Tule käsityön kanssa tai ilman!
Raamattupiiri Pihlajalla (Pajaniementie 2B1) klo 18.30, Kauppinen.
TORSTAI 10.1.
Ely:n Siionin kannel-laulajaiset rippisalissa klo 13, Sirpa Keski-Antila, Ilkka Tuikkala.
NUORET: Katso facebook.com/nuorisotalosetala.
Nuorten MtG-pelikerho 20.12. klo 18.30-20.30.
KASTETUT: Eino Iisak Alarik Kallio-Kyyny
VIHITYT: Jarkko Samuel Mattila ja Sari Helena Honko
KUOLLEET: Ritva-Liisa Rantamäki 77 vuotta, Risto Samuel Lehtimäki 83 vuotta,
Sisko Eleonoora Mäki-Kuutti 88 vuotta, Anja Marjatta Latva-Lusa 91 vuotta.
Ma 14.1. Lapsiparkki Aron seurakuntakodilla klo 13-15.30 on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille. Parkkiin ilmoittaudutaan tekstiviestillä aina viimeistään edellisenä perjantaina klo 14 mennessä: 040 1630393/ Tuula Kallio-Kyyny-Haanpää
Kirppisputiikki avoinna arkisin klo 12–17, la 10–14. Kirppisputiikki on lomalla 21.12-26.12. ja 31.12-1.1. Välipäivämarkkinat: 27.12.-29.12. Tervetuloa!
Aamurukoushetki ma, to Kauhajoen kirkossa klo 8.
Kriisitilanteisiin päivystävän papin puhelin 040 139 8147.
Taloustoimisto ja kirkkoherranvirasto avoinna ma 31.12. klo 9-12.

JOULUNAJAN TAPAHTUMAT (pdf)

Uutiset on hetkellisesti pois käytöstä.