SEURAKUNTA KYSYY MIELIPIDETTÄSI

6.2.2020 15.43

Palautteen antajien kesken arvotaan illallislahjakortti kahdelle sekä kymmenen kahvilalahjakorttia.

Kauhajoen seurakunnassa valmistellaan parhaillaan uutta strategiaa kaudelle 2021-2025. Valmistelun tueksi tarvitaan tietoa kauhajokisten seurakuntaa koskevista näkemyksistä ja kokemuksista.

Olemme jo keränneet palautetta esimerkiksi seurakunnan vapaaehtoistehtävissä olevilta, mutta lisää palautetta tarvitaan toimintamme kehittämiseksi. Olemme kiinnostuneita paitsi seurakuntamme jäsenten myös muiden kauhajokisten palautteesta, kertoo kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä.

Sähköinen kysely päättyy 23.2. Kyselyyn voi vastata sekä Kauhajoen seurakunnan nettisivuilta että Facebookista löytyvän linkin kautta. Palautetta kerätään myös KauhajokiLOVE-tapahtumassa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vastata sähköiseen kyselyyn tai tarvitset opastusta, olet tervetullut tekemään kyselyn kirkkoherranvirastolle, missä henkilökunta opastaa ja auttaa mielellään.

Vastaamiseen kuluu noin viisi minuuttia. Avaa kysely tästä.