Seurakuntavaalikeräys 2022

Seurakuntavaalien yhteydessä vuonna 2022 toteutetaan seurakuntavaalikeräys yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun, Kirkkopalvelujen Kotimaanavun, Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran kanssa. Varoja kerätään konfliktien ja kriisien uhrien tukemiseen kansainvälisesti ja Suomessa.

Kirkon Ulkomaanavun keräysvarat ohjataan katastrofirahastoon, jonka avulla KUA toimittaa hätäapua erilaisista katastrofeista kärsiville ihmisille ja vastaa pitkäkestoisiin humanitaarisiin tarpeisiin maailmanlaajuisesti.

Kotimaanavun keräysvaroilla autetaan kriisin uhreja ja vähävaraisia Suomessa yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kautta.

Suomen Lähetysseuran keräysvarat ohjataan jälleenrakennukseen ja ihmisten elinolosuhteiden varmistamiseen kriisien koettelemilla alueilla. Erityisesti panostetaan ruokaturvan varmistamiseen ja ilmastonmuutoksen vaikutusten torjuntaan.

Suomen Pipliaseuran keräysvarat ohjataan Pipliaseuran Lähi-idässä tehtävään lapsityöhön. Sovussa eläminen, anteeksiantaminen ja rakkaus ovat arvoja, joita Pipliaseurojen lastenmateriaalit ja -tapahtumat opettavat uudelle sukupolvelle konfliktien keskellä.

Miten lahjoittaa?

• Keräyslippaaseen äänestyspaikalla
  • Lähetä tekstiviesti: DIAKONIA numeroon 16499 (viestin hinta 15€)
  • Lahjoita MobilePaylla numeroon 25171
  • Tilisiirto: FI68 3131 3001 2553 55 viesti: seurakuntavaalikeräys
  • Lahjoita netissä täällä

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2019/723, voimassa 1.1.2020–31.12.2024.
Ahvenanmaa ÅLR 2022/3368, voimassa 1.6.-31.12.2022