Gospelkuoron harjoitukset klo 17

Gospelkuoron harjoitukset klo 17.00.

Gospelkuoro laulaa hengellistä rytmimusiikkia. Harjoitukset toimitushuoneessa klo 17. Lämminhenkisessä ryhmässä on tällä hetkellä toistakymmentä eri-ikäistä naista, laulamme kaksiäänisesti, mutta myös miehet ovat erittäin tervetulleita joukkoon. Harjoittelemme n. 3 krt/kk. Tule rohkeasti harjoituksiin tai ota yhteyttä Sirkkuun p. 040-1923513.

Ilta Lauran kanssa "10 vuotta koulusurmista"

Ilta Lauran kanssa "10 vuotta koulusurmista" Kauhajoen kirkossa klo 18.
Tervehdyssanat: Eduskunnan puhemies Paula Risikko, SeAMKin rehtori Tapio Varmola, Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko. Kauhajoen seurakunnan edustaja rukoushetki.
Ilta Lauran kanssa, keskustelemassa mm. Pasi Kotilainen. Musiikki Antti Kleemola. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoista keskustelua ja musiikkia.
Lopuksi käynti muistokivellä, jossa johtava kappalainen Markku Orsila pitää hartaustuokion.
Vapaa pääsy.