Big Night -illat

Big Night -toimintailtoja järjestetään Seurakuntakeskuksessa pari kertaa lukukaudessa. Suosittuun Big Night-iltaan kuuluu mm. musiikkia, raamattuopetusta, toimintapisteitä, kilpailuja ja jättinyyttärit.

Tuo mukansi jotain nyyttärievästä. Esimerkiksi karkkipussi, sipsiä, juurespaloja tai muita herkkuja. Seurakunta tarjoaa mehut.

Big Night illat ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua.

Kevään 2019 Big Night illat

- Keskiviikkona 6.2 klo 17.30-20.00 isoille koululaisille, eli 4-7 luokkalaisille
- Torstaina 7.2 klo 17.30-20.00 pienille koululaisille, eli 1-3 luokkalaisille

Vapaaehtoiseksi Big Night -iltaan