LAPSIPARKKI ON ILO LAPSELLE JA VANHEMMALLE

Lapsiparkin tarkoitus on mahdollistaa vanhemmille pieni tauko päivällä erilaisten asioiden hoitoon, hengähtämiseen tai harrastuksiin. Lapselle se tarkoittaa iloista touhua ja kavereita.
Lapsiparkki on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille, ja sinne ilmoittaudutaan etukäteen.Lapselle pakataan pientä evästä mukaan.

Lapsiparkki toimii syyskaudella 2021 maanantaisin klo 13.00 -15.30 Aron seurakuntakodilla. Syksyn ensimmäinen lapsiparkki on ma 6.9.3032  Tarkista mahdolliset muutokset kalenterista tai Facebook sivuiltamme.  Parkkiin ilmoittaudutaan tekstiviestillä ennakkoon 040 1630277/ Tanja Reinvall. Tanja vahvistaa parkkipaikat ilmoittautuneille, ettei tule liikaa tungosta.

Muistathan käyttää maskia seurakunnan tiloissa ja jäädä kotiin, mikäli on pieniäkin flunssan oireita.

Lastenkirkko verhot kerhon ikkunassa
Kangas leppäkerttu ja luontotehtävät ketun kanssa