KEVÄÄN KERHOKAUSI 2021 ON ALKANUT.

Kevätkaudella 2021 seurakunnassa kokoontuu kokkikerhoja ja liikuntakerhoja sekä askartelukerho Päntäneellä.

-Kokkikerhoihin ja askartelukerhoon on ennakkoilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille. Niistä peritään materiaalimaksu 15€/kevätkausi.

- Liikuntakerhot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua.

Koulujen loma-aikoina kerhot eivät kokoonnu. Kaikkiin kerhoihin kuuluu lyhyt hartaus.

Maanantaisin

- Sählykerho Seurakuntakeskuksessa 1-3 luokkalaisille klo 16.30-17.30. Kerho alkaa viikolla 3.

- Touhukerho Seurakuntakeskuksessa 1-3 luokkalaisille klo 18-19. Liikunnallinen kerho, jossa leikitään ja pelataan. Kerho alkaa viikolla 3.

Keskiviikkoisin

- Kokki- ja askartelukerho Setälässä 2.-6.-luokkalaisille klo 14:45-16.15 Ennakkoilmoittautuminen. Tässä kerhossa mahdollisuus gluteenittomaan leivontaan. Materiaalimaksu 15€/kevätkausi. Kerho alkaa viikolla 4.

- Kokkikerho Setälässä 4.-6. -luokalaisille klo 17-18.30. Ennakkoilmoittautuminen. Materiaalimaksu 15€/kevätkausi. Kerho alkaa viikolla 3.

- Askartelukerho Päntäneen seurakuntakodilla 1.-4.-luokkalaisille klo 14-15.30. Ennakkoilmoittautuminen. Materiaalimaksu 15€/kevätkausi. Alkaa viikolla 5.

Kerhoihin ilmoittautuminen:

karita.pihlajakangas@evl.fi, 040 653 7828

HUOMIO!

Setälän (glut.) kokki- ja askartelukerhossa kaksi paikkaa vapaana!

Päntäneen askartelukerhossa kaksi paikkaa vapaana!

Ilmoittaudu Karitalle!

lautapelej vrhaisnuorten kerhossa