Kevään 2022 kerhot.

Kevätkaudella 2022 seurakunnassa kokoontuu kokkikerho, sählykerhot, Pokemon-kerho ja leikki- askartelukerho.

-Kokkikerhoon on ennakkoilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille. Niistä peritään materiaalimaksu 15€/kevätkausi.

- Liikuntakerhot ja Pokemon-kerho ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua.

Koulujen loma-aikoina kerhot eivät kokoonnu. Kaikkiin kerhoihin kuuluu lyhyt hartaus.

Maanantaisin

- Sählykerho Seurakuntakeskuksessa 1-3 luokkalaisille klo 16.30-17.30. Kerho alkaa kevätkaudeella viikolla 3.

Sählykerho Seurakuntakeskuksessa 4-6 luokkalaisille klo 18.00-19.00. Kerho alkaa kevätkaudella viikolla 3.

- Kokki- ja askartelukerho Setälässä 2.-6.-luokkalaisille klo 14:45-16.15 Ennakkoilmoittautuminen. Tässä kerhossa mahdollisuus gluteenittomaan leivontaan. Materiaalimaksu 15€/kevätkausi. Kerho alkaa viikolla 36. (Täynnä)

- Pokemon-kerho Setälässä 1-6 -luokkalaisille klo 15-16. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhossa pelataan Pokemon Go:ta, vaihdellaan Pokemoneja ja puuhataan muutakin Pokemon-teemalla. Ota mukaan oma puhelin, johon on asennettu Pokemon Go -peli.Hiljennytään myös lyhyeen hartauteen. Kerhossa saa myös kaakaota ja muuta pikkupurtavaa. Kerhoa vetää uusi nuorisotyönohjaaja Kai Sippola.

Tiistaisin

- Leikki- ja askartelukerho Aron seurakuntakodilla 1-3 luokkalaisille klo 17.00-18.00. Alkaa kevätkaudella viikolla 3.

Kerhoihin ilmoittautuminen:

lautapelej vrhaisnuorten kerhossa
tyttö ikkunassa

Nuorisotyönohjaaja

Yhteydenotot varhaiskasvatuksen toimintaan ja kerhoihin sekä Alfa-kurssiin liittyvissä asioissa