Pyhäkoulu

Pyhäkoulun opettajamme siirtyi muihin tehtäviin ja uusi opettaja hakusessa, toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan erikseen!

Perheet ovat tervetulleita kirkkoon joka sunnuntai, ja sen lisäksi järjestetään erityisiä perhekirkkoja, kuten vauvakirkko, muskarimessu ja Mikkelinpäivän kummikirkko, joka kutsuu erityisesti perheet ja kummit siunaamaan kummilasta. Pienet seurakuntalaiset voivat pyytää kirkosta myös MESSUPASSIN , johon kerätään tarroja kirkossakäynnin päätteeksi.

Haluaisitko vapaaehtoiseksi pyhäkouluun? Ota yhteyttä varhaiskasvatuksen ohjaajaan.

Pyhäkoulu on luonteeltaan lasten jumalanpalvelus. Se sisältää hengellisiä lauluja, Raamatun kertomuksia ja rukousta. Pyhäkoulun ideana on kokoontua yhteen oppimaan ja kokemaan sitä, mikä on pyhää. Pyhyyden tunnistaminen on ihmiselle äärimmäisen tärkeä opittava asia.

Pyhäkoulu on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Pyhäkouluhetki kestää tunnin verran. Pyhäkouluun voi tulla myös koko perheen voimin.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kyntäjäntie 1, 61800 Kauhajoki