Pyhäkouluhuone ja Päkä-beach flag

Pyhäkoulu

Perheet ovat tervetulleita kirkkoon joka sunnuntai, ja sen lisäksi järjestetään erityisiä perhekirkkoja. Kirkossa on lapsille leikkipaikka sekä takaosassa Lasten kappeli. Näistä enemmän lisätietoa löytyy Lastenkappelin omalla sivulla. Pyrimme järjestämään kerran kuukaudessa lyhyen pyhäkoulutuokion jumalanpalveluksen yhteydessä saarnan aikana leikkipaikalla.

Pienet seurakuntalaiset voivat pyytää kirkosta myös MESSUPASSIN , johon kerätään tarroja kirkossakäynnin päätteeksi.

Haluaisitko vapaaehtoiseksi pyhäkouluun? Ota yhteyttä varhaiskasvatuksen ohjaajaan.

Pyhäkoulu on luonteeltaan lasten jumalanpalvelus. Se sisältää lasten virsiä ja kirkkomuskarilauluja, Raamatun kertomuksia eri tavoin toteutettuna ja rukousta. Pyhäkoulun ideana on kokoontua yhteen ihmettelemään ja kokemaan sitä, mikä on Pyhää. Toiminta toteutetaan lasten ehdoilla ja osallistujien ikätaso huomioiden.

POP-UP-PYHÄKOULU

Messupassit