Lastenteatteri valmiina esitykseen

Lasten ja perheiden tapahtumat

Seurakunta järjestää lapsille ja lapsiperheille monenlaisia tapahtumia ja retkiä, jotka päivittyvät jatkuvasti tapahtumakalenteriimme.

Kummikirkko

Mikkelinpäivänä 2.10 klo 10 Kauhajoen kirkossa vietetään perhemessua ja kummikirkkoa. Tervetuloa kaikenikäset kummit ja kummilapset.

Pyhäinpäivän aaton kynttiläpolku

Perjantaina 4.11 Kauhajoen kirkko ja kirkkomaa kutsuvat kaikenikäisiä tunnelmalliselle kynttiläpolulle kirkon ympäristöön ja hautausmaalle. Mukaan taskulamppu ja ulkoiluun sopivat vaatteet

Taaperomessu Isänpäivänä

Isänpäivänä 13.11 klo 15 Kauhajoen kirkossa. Taaperomessu on ihana, lyhyt kirkkohetki joka on suunniteltu niin, että sinne on helppo tulla myös pienten lasten kanssa. Laulu, liikkumista, kynttilöiden sytyttämistä ja yhteinen heti alttarin äärellä. Kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Jouluiset askarteluillat

Koululaisille ja perheille Seurakuntakeskuksessa.
Tule valmistelemaan joulua ja askartelemaan tonttuja ja muuta jouluista
Alle kouluikäinen tarvitsee mukaan oman aikuisen. Kouluikäiset voivat tulla ilman aikuista.

Tiistaina  13.12 klo 17-19
Keskiviikkona 14.12 klo 17-18

Askarteluiltoihin on ennakkoilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille:
- Merja Alapihalle sähköpostilla: merja.alapiha@evl.fi tai viestillä puh: 050 303 5450
- Kai Sippolalle sähköpostilla: kai.sippola@evl.fi tai viestillä puh: 040 163 2110

Hevostemppuja