Pehmoleluja sohvalla

PERHEKERHOT ALKAVAT TAAS 24.8.20 LASTENTALOLLA. UUTENA TOIMINTANA ON KOKO PERHEEN SUNNUNTAI-OLKKARIT NOIN KERRAN KUUKAUDESSA SUNNUNTAI-ILTAPÄIVISIN. PERHELIIKUNTAILLAT JATKUVAT MYÖS, SEURAA TAPAHTUMAKALENTERIA JA FACEBOOK SIVUAMME.

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten tärkeä kohtaamispaikka, josta löytyy leikki- ja juttuseuraa.  Kerhossa on myös yhteistä ohjattua toimintaa, kuten musiikkia, askartelua ja hartaushetki. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja kohtaamaan muita ihmisiä sekä hiljentymään Pyhän äärelle.

Tule perhekerhoon silloin kun sinulle sopii, ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Kerho on ilmainen, kahvitarjoilusta peritään pieni maksu. Maanantaisin Lastentalolla klo. 9-11


Perhekerhot järjestävät myös yhteisiä retkiä ja tapahtumia sekä perheliikuntailtoja. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan, voit toimia myös vapaaehtoisena perhekerho-ohjaajana.

 

                                   Jeesus Sinä Otat Syliin Perheen Jokaisen,

                                   Sinulla On Ihmeellinen Syli Rakkauden.

                                   Jeesus Hiljaa Rukoilemme -Siunaa Meitäkin.

                                   Anna Meidän Suojaksemme Siipi Enkelin.

 

Vauvakerho on tarkoitettu oman aikuisen kanssa tuleville pienille lapsille, jotka eivät vielä kävele. Kerhossa lorutellaan, sylitellään, ja iloitaan yhdessäolosta. Aikuisille on myös kahvitarjoilua ja yhteistä rupattelua hyvässä seurassa. Mukaan voi tulla, vaikka vauva nukkuisi enimmän osan kerho-ajasta. Voit tulla vauvakerhoon jo ennen vauvan syntymää! Maanantaisin Lastentalolla klo 13.30-15.00

 

Seurakunnan varhaiskasvatus tekee yhteistyötä perhetupa Soffan kanssa. Seurakunnan lastenohjaaja on paikalla Soffassa perjantaisin aamupalatreffeillä 8-12. Perhetupa Soffa sijaitsee osoitteessa: Otontie 7 c 16.

Perhekerhoista lisätietoa varhaiskasvatuksen ohjaajalta, p. 040 163 2110/ Eija Cederlöf

 

 

 

vaunuparkki