Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten tärkeä kohtaamispaikka, josta löytyy leikki- ja juttuseuraa.  Kerhossa on myös yhteistä ohjattua toimintaa, kuten musiikkia, askartelua ja hartaushetki. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä kohtaamaan muita ihmisiä sekä hiljentymään Pyhän äärelle.

Tule perhekerhoon silloin kun sinulle sopii, ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Kerho on ilmainen,  kahvirahan voi  jättää keräyslippaaseen.

Perhekerhot järjestävät myös yhteisiä retkiä ja tapahtumia sekä perheliikuntailtoja. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan, voit toimia myös vapaaehtoisena perhekerho-ohjaajana.

Jeesus Sinä Otat Syliin Perheen Jokaisen,

Sinulla On Ihmeellinen Syli Rakkauden.

Jeesus Hiljaa Rukoilemme -Siunaa Meitäkin.

Anna Meidän Suojaksemme Siipi Enkelin.

Vauvakerho on tarkoitettu oman aikuisen kanssa tuleville pienille lapsille, jotka eivät vielä kävele. Kerhossa lorutellaan, sylitellään, ja iloitaan yhdessäolosta. Aikuisille on myös kahvitarjoilua ja yhteistä rupattelua hyvässä seurassa. Mukaan voi tulla, vaikka vauva nukkuisi enimmän osan kerho-ajasta. Voit tulla vauvakerhoon jo ennen vauvan syntymää!

Seurakunnan varhaiskasvatus tekee yhteistyötä perhetupa Soffan kanssa. Seurakunnan lastenohjaaja on paikalla Soffassa perjantaisin aamupalatreffeillä 8-12. Perhetupa Soffa sijaitsee osoitteessa: Otontie 7 c 16.

Perhekerhoista lisätietoa varhaiskasvatuksen ohjaajalta