Pehmoleluja sohvalla

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten tärkeä kohtaamispaikka, josta löytyy leikki- ja juttuseuraa.  Kerhossa on myös yhteistä ohjattua toimintaa, kuten musiikkia, askartelua ja hartaushetki. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja kohtaamaan muita ihmisiä sekä hiljentymään Pyhän äärelle.

Tule perhekerhoon silloin kun sinulle sopii, ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Kerho on ilmainen, aamupala maksaa 1€.

Maanantaisin Lastentalolla klo. 9-11. Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja käytämme maskia.

Perhekerhot järjestävät myös yhteisiä retkiä ja tapahtumia sekä perheliikuntailtoja. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan, voit toimia myös vapaaehtoisena perhekerho-ohjaajana.

Jeesus Sinä Otat Syliin Perheen Jokaisen,

Sinulla On Ihmeellinen Syli Rakkauden.

Jeesus Hiljaa Rukoilemme -Siunaa Meitäkin.

Anna Meidän Suojaksemme Siipi Enkelin.

Vauvakerho on tarkoitettu oman aikuisen kanssa tuleville pienille lapsille, jotka eivät vielä kävele. Kerhossa lorutellaan, sylitellään, ja iloitaan yhdessäolosta. Aikuisille on myös kahvitarjoilua ja yhteistä rupattelua hyvässä seurassa. Mukaan voi tulla, vaikka vauva nukkuisi enimmän osan kerho-ajasta. Voit tulla vauvakerhoon jo ennen vauvan syntymää! Maanantaisin Lastentalolla klo 13.30-15.00

Seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja Facebookissa

Yhteistyö

Seurakunnan varhaiskasvatus tekee yhteistyötä Kauhajoen kaupungin kanssa. Seurakunnan lastenohjaaja on paikalla perhetupa Soffassa perjantaisin aamupalatreffeillä 9-12. Perhetupa Soffa sijaitsee osoitteessa: Otontie 7 c 16.

Kauhajoen Liikkuva varhaiskasvatus hanke on suunnattu 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Hankkeen myötä Kauhajoella on käynnistetty perheliikuntaillat. Perheliikuntaillat tarjoavat maksutonta ja liikunnallista toimintaa perheille. Niin perheliikuntailtoihin kuin myös muihin hankkeen järjestämiin tapahtumiin osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä sitoutumista tai aiempaa kokemusta liikunnasta.

Perhetoiminnasta saa lisätietoa lastenohjaajilta

vaunuparkki