kirkkokuoro

Kirkkokuoro

Kauhajoen kirkkokuoro on hyvätasoinen, kauniisti soiva kuoro. Kuoro harjoittelee torstaisin  seurakuntasalissa. Harjoitukset alkavat klo 18.30 äänenmuodostuksella.

Kuoron tavoitteena on tarjota kuorolaisille monipuolista ja haastavaa kuorotoimintaa, jossa jokainen voi kokea kehittymisen ja laulamisen iloa ja siunausta. Tavoitteena on myös rikastuttaa seurakunnan jumalanpalvelus- ja musiikkielämää.
Kuorossa lauletaan pääasiassa  4-äänistä kuoro-ohjelmistoa, joka muodostuu  psalmilauluista sekä  uudemmista ja vanhemmista hengellisistä lauluista ja virsistä.

Ota yhteyttä kuoronjohtajaan kanttori Sirkku Ratukseen ( 040 1923 513 tai sirkku.ratus(at)evl.fi) ja tule mukaan iloiseen joukkoon etsimään itsestäsi ääntä, joka kasvaa ja vahvistuu!
"Nyt on aika kiitoksen, nouse kansa Kristuksen! Herra toimii päällä maan armossaan ja voimassaan!" Virsi 416

Gospelkuoro

Kuoro laulaa "hengellistä rytmimusiikkia", yleensä säestyksen kanssa. Tervetuloa lämminhenkiseen ryhmään nuoret, nuoret aikuiset ja "nuorekkaat aikuiset". Soittotaitoiset tervetuloa säestysryhmään. Laulajien ei tarvitse osata lukea nuotteja. Harjoittelemme n. 3 krt/kk. Tarvittaessa järjestämme lastenhoidon harjoitusten ajaksi.
Tule rohkeasti harjoituksiin tai ota yhteyttä kuoronjohtajaan Sirkkuun p. 040-1923513

Lapsikuoro Poutapilvi

Kauhajoen seurakunnassa kokoontuu lasten Poutapilvi-kuoro. Kuoroon ovat tervetulleita esi- ja alakouluikäiset lapset. Kuorotoiminta on maksutonta. Kuoro esiintyy seurakunnan tapahtumissa ja erilaisissa juhlissa. Kuoroa johtaa dir.kant. Helena Ala-Prinkkilä : 0504127193

Poutapilvi-kuoro harjoittelee torstaisin klo 17.30-18.15 seurakuntakeskuksessa, osoitteessa: Kyntäjäntie 3, 61800 Kauhajoki.

Tervetuloa mukaan kuorotoimintaan!