Mitä kuuluu miehet? - Matalan kynnyksen kristilliset miesten illat

Tapaamisissa kuullaan Herran sanaa ja miesten polkuja sekä käsitellään miehiä lähellä olevia asioita asiantuntujaesitelmien kautta.

Syksyn tapaamiset

· 13.9. klo 17.30. seurakuntakeskuksella. Vierailijana on rovasti Jussi Pelto-Piri aiheena Jumalan huolenpito. Miehen sanaa kuullaan Heikki Lehtolalta ja kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä päättää tilaisuuden. Musiikista vastaa Kitaramiehet. Alussa kahvit. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 18.

· 14.10. klo 17.30 Seurakuntakeskus Vierailijana lääkäri Erkki Mäki ja aiheena ”Miehen kunnossapito ja huoltovälit”. Tapaamisessa mukana myös kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä ja tapaamisessa kuullaan miehen sana. Kahvi- ja teetarjoilu. Musiikista vastaa Kitaramiehet.

· 18.11. klo 17.30 Yritysvierailu Kone-Ketoselle Kristiinankaupunkiin Syksyn tapaamiset päätetään Lauri Ketosen isännöimälle yritysvierailulle. Vierailulla tutustutaan Kone-Ketosen toimintaan. Matka tehdään kimppakuljetuksin.

Kauhajoen seurakunta toivottaa kaikki miehet lämpimästi tervetulleiksi tapaamisiin. Tapaamiset ovat kaikille avoimia. Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja osallistua voi yhteen tai kaikkiin iltoihin.

Vallitseva koronatilanne huomioidaan tapaamisissa sen hetkisiä rajoituksia terveysturvallisuudesta ja turvavälejä noudattaen.

Lisätiedot Matti Lähdeniemi, ryhmän vetäjä, puh. o45 842 8888