albanuorten hihat

Vuoden 2019 rippikoulut

Tervetuloa rippikouluun vuonna 2019! Kaikki vuonna 2004 syntyneet Kauhajoen seurakunnan jäsenet saavat rippikoulupostia kotiinsa syyskuun alussa.

Rippikoululaisille ja heidän vanhemmille on infoilta (starttikirkko) Kauhajoen pääkirkossa keskiviikkona 19.9. klo 19. Infoillassa kerrotaan rippileireistä. Illassa jaetaan mm. rippikoulupassit ja annetaan ohjeet merkkien keräämisestä eri tilaisuuksista.

Rippikouluihin ilmoittaudutaan 31.8.-28.9.2018. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 31.8. ja päättyy perjantaina 28.9. Ilmoituslomakkeet voit palauttaa koulun uskonnonopettajalle tai kirkkoherranvirastoon.

Leirijaosta saat tiedon postitse lokakuussa.

Toivomuksia mahdollisista rippikouluvaihdoista voit esittää Tuomas Ala-Oppaalle sähköpostitse 12. - 26.10. välisenä aikana tai puhelimitse perjantaina 26.10. klo 12-16. Ilmoitamme vaihdoista henkilökohtaisesti.

Rippikoulun ulkoläksyjä voit harjoitella myös lataamalla Ulkoläksyt sekaisin -appsin.

Jos sinulta löytyy puhelin tai tabletti niin nyt sinulla on mahdollisuus testata uutta ulkoläksyt sekaisin -peliä. Sen avulla voi treenata kolmea riparilla suoritettavaa ulkoläksyä. Löydät tämän sovelluksen Google playstoresta ja Applen Appstoresta nimellä ulkoläksyt sekaisin.

Ulkoläksyt sekaisin pelin lataaminen onnistuu myös alla olevia linkkejä käyttäen

alba ja tennarit
Kuva: Kirkon kuvapankki/ Sanna Krook