Seniorit

Seurakunta tarjoaa mielekästä toimintaa eläkeläisille. Eri työalat toteuttavat seniorityötä.

Piirit ja kerhot ovat kohtaamispaikkoja, jotka antavat mahdollisuuden keskustelulle ja yhteiselle hartaudelle. Leireillä ja retkillä pääsee tapaamaan toisia seniori-ikäisiä sekä saa vaihtelua arkeen. Seurakunnissa on erilaisia syntymäpäiväkäytäntöjä tietyille ikäryhmille  joko yhteisesti tai henkilökohtaisesti.

Seurakunnasta voi löytää myös mielekkäitä vapaaehtoistehtäviä esimerkiksi Kirkon kirppisellä,  toimimalla Yhteisvastuu -kerääjänä, yksinäisen ystävänä tai ystäväkerhon vetäjänä.

 Seurakuntien diakoniatyö tarjoaa apua ja tukea myös senioreille.

 

Pääsitkö 50 vuotta sitten ripille Kauhajoella vuonna 1975?

Kauhajoen seurakunta järjestää vuosittain toukokuulla, Helatorstaina,  50 vuotta sitten Kauhajoella ripille päässeille oman juhlan. Keväällä 2025 juhla on 29.5.2025.

Juhla alkaa messulla Kauhajoen kirkossa ja  jatkuu ruokailulla & ohjelmalla seurakuntakeskuksessa. Puolisot ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoittautumiset 20.5.2025 mennessä p. 045 8533955 tai sari.pajukoski@evl.fi.  Ilmoittautumisten yhteydessä myös erityisruokavaliot olisi hyvä mainita. 

 Kerrothan juhlasta myös rippikoulukaverillesi!
 

70-vuotiaiden juhla

Kauhajoen seurakunta järjestää joka vuosi 70 vuotta täyttäneille/täyttäville puolisoineen lokakuulla pidettävän 70-vuotiaiden oman syntymäpäiväjuhlan. Vuonna 2024 juhla järjestetään sunnuntaina 27.10.2024.

Ilmoittautumiset 18.10.2024 mennessä p. 045 8533955 tai sari.pajukoski@evl.fi. Ilmoittautumisten yhteydessä myös erityisruokavaliot olisi hyvä mainita.

Juhlasta ilmoitetaan myös kotisivuillamme, facebook-sivuillamme sekä paikallislehdessä olevasta ilmoituksesta.

Juhlijoista otetaan myös valokuva, jonka voi pientä maksua vastaa noutaa kirkkoherranvirastosta juhlan jälkeen.
 

Täytätkö 80-vuotta?

Kauhajoen seurakunnan diakonia järjestää huhti-toukokuulla 80-vuotiaiden juhlan. Juhla alkaa messulla Kauhajoen kirkossa ja jatkuu ruokailulla ja ohjelmalla seurakuntakeskuksessa. Juhlijoista otetaan myös valokuva, jonka voi pientä maksua vastaa noutaa kirkkoherranvirastosta.

Juhlan ajankohdasta saa tietoa kirkkoherranvirastosta puh. 06 2342 311. Juhlasta ilmoitetaan myös kotisivuillamme  facebook-sivuillamme (myös Kauhajoen seurakunnan diakonian sivuilla) sekä paikallislehdessä.

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Kyntäjäntie 1
61800 Kauhajoki