Kirkkomuskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään

Seurakunnan muskarit ovat tauolla! Ilmoittelemme näillä sivuilla sekä Facebookissa, kun muskarit käynnistyvät jälleen.

Kirkkomuskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on vauvoista 5-vuotiaisiin asti.

Alkuun musiikin maailmaan matkataan turvallisesti oman aikuisen kanssa (äiti, isä, isovanhempi, hoitaja) ja kolmevuotiaana lapsi alkaa opetella ryhmässä toimimista ohjaajan johdolla muiden saman ikäisten kanssa.

Kirkkomuskari on seurakunnan järjestämää varhaisiän musiikkikasvatusta. Musiikkikasvatus on tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä ja musiikillista kasvua.