lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsille ja lapsiperheille

Kauhajoen seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa. Haluamme suojella lapsuutta sekä tukea vanhemmuutta ja kristillistä kasvatusta.

"Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä." Ps. 139:14

Lapsi on keskellemme annettu ihme. Hän on rikkaus niin läheisilleen kuin seurakunnalle. Jokainen lapsi syntyy "Jumalan tuoksu hiuksissaan". Seurakunta haluaa olla suojaamassa ja vahvistamassa yhdessä perheen kanssa niitä ainutkertaisia lahjoja, joita lapseen on kätketty. Haluamme vaalia lapsessa olevaa hengellistä herkkyyttä ja osaltamme antaa hänelle mahdollisuuden kasvaa yhteydessä hyvään Taivaan Isään.

Valikosta löydät lasten ja perheiden toimintaa yhteystietoineen. Tutustu ja löydä juuri teille sopiva ryhmä. Lämpimästi tervetuloa!

Kauhajoen seurakunnan lapsityö myös
 facebookissa.

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta."

Kirkossamme on huomioitu pienetkin kirkossakävijät:

1.Kauhajoen kirkosta löytyy "kirkkokavereita", joita saa lainata mukaan penkkiin.

2. Eteisessä on leikkipaikka, johon voi mennä leikkimään, jos pylly ei meinaa pysyä penkissä :) Leikkipaikalla on leluja, piirustusvälineitä, kirjoja ja mukava sohva, jossa vanhemmatkin voivat istua; puhe ja musiikki kuuluvat hyvin myös sinne kaiuttimen avulla.

3. Lastenhoito/WC-tila löytyy leikkipaikan vierestä.

4. Eteisen pöydältä korista saa jokainen lapsi ottaa messupassin, johon saa tarran aina kun osallistuu jumalanpalvelukseen. Pappi jakaa tarroja leikkipaikalla jumalanpalveluksen jälkeen :)

Puuttuuko listalta jotain? Onko ehdotuksia? Voit lähettää toiveita varhaiskasvatuksen ohjaajalle.

Lasten touhuja, itkuja ja nauruja ei tarvitse kirkossamme hävetä. Se on elämää!