lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan kerhot alkavat taas viikolla 35. Ryhmiin ilmoittautuneille on lähetetty kesän alussa kerhopostia. Tutustumisillat on viikolla 34. Perhekerho, vauvakerho ja lapsiparkki aloittavat maanantaina 24.8.20 kts. tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista. Rakennamme myös syksyllä nettikerhoja, toimintavinkkejä sekä muuta mukavaa NETTIKERHOT- sivulle, josta kevään videotkin löytyvät. Tule mukaan!

HAKUAIKA SYKSYLLÄ ALKAVIIN KERHOIHIN PÄÄTTYI 4.5.2020. Ryhmät ovat täynnä, mutta voit jättää hakemuksen vapautuville paikoille.

ESKARILAISTEN KERHOONILMOITTAUTUMISLOMAKE ON SAMA KUIN PÄIVÄKERHOSSA, LÖYTYY PÄIVÄKERHOT-LINKISTÄ

Kauhajoen seurakunnan varhaiskasvatus on myös
facebookissa.

Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsille ja lapsiperheille

" JOKA MINUN NIMESSÄNI OTTAA LUOKSEEN YHDENKIN TÄLLAISEN LAPSEN, SE OTTAA LUOKSEEN MINUT. JA JOKA OTTAA MINUT LUOKSEEN, EI OTA MINUA, VAAN SEN JOKA ON MINUT LÄHETTÄNYT."  Mark. 9: 36-37

Lapsi on keskellemme annettu ihme. Hän on rikkaus niin läheisilleen kuin seurakunnalle. Jokainen lapsi syntyy "Jumalan tuoksu hiuksissaan". Haluamme vaalia lapsessa olevaa hengellistä herkkyyttä ja osaltamme antaa hänelle mahdollisuuden kasvaa yhteydessä hyvään Taivaan Isään.

Seurakunta haluaa olla suojaamassa ja vahvistamassa yhdessä perheen kanssa niitä ainutkertaisia lahjoja, joita lapseen on kätketty.

Valikosta löydät lasten ja perheiden toimintaa yhteystietoineen. Tutustu ja löydä juuri teille sopiva ryhmä. Lämpimästi tervetuloa!