lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan kerhot ovat toistaiseksi tauolla. Rakennamme nettikerhoja, toimintavinkkejä sekä muuta mukavaa NETTIKERHOT- sivulle. Tule mukaan!

HAKUAIKA SYKSYLLÄ ALKAVIIN KERHOIHIN PÄÄTTYY 4.5.2020. Ilmoitamme kerhojaosta perheille toukokuun lopulla.

ESKARILAISTEN KERHOONILMOITTAUTUMISLOMAKE ON SAMA KUIN PÄIVÄKERHOSSA, LÖYTYY PÄIVÄKERHOT-LINKISTÄ

Kauhajoen seurakunnan varhaiskasvatus on myös
facebookissa.

Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsille ja lapsiperheille

" JOKA MINUN NIMESSÄNI OTTAA LUOKSEEN YHDENKIN TÄLLAISEN LAPSEN, SE OTTAA LUOKSEEN MINUT. JA JOKA OTTAA MINUT LUOKSEEN, EI OTA MINUA, VAAN SEN JOKA ON MINUT LÄHETTÄNYT."  Mark. 9: 36-37

Lapsi on keskellemme annettu ihme. Hän on rikkaus niin läheisilleen kuin seurakunnalle. Jokainen lapsi syntyy "Jumalan tuoksu hiuksissaan". Haluamme vaalia lapsessa olevaa hengellistä herkkyyttä ja osaltamme antaa hänelle mahdollisuuden kasvaa yhteydessä hyvään Taivaan Isään.

Seurakunta haluaa olla suojaamassa ja vahvistamassa yhdessä perheen kanssa niitä ainutkertaisia lahjoja, joita lapseen on kätketty.

Valikosta löydät lasten ja perheiden toimintaa yhteystietoineen. Tutustu ja löydä juuri teille sopiva ryhmä. Lämpimästi tervetuloa!