Apua ja tukea

Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa! Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet ja mikä tahasa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Täältä löydät työntekijöiden yhteystiedot. Myös palveleva puhelin ja -netti sekä perheasiain neuvottelukeskus on käytettävissäsi.

Kun haluat puhua jonkun kanssa luottamuksellisesti ja yksityisesti, ota yhteyttä. Soita, tule käymään, kirjoita tai tekstaa! Näiltä sivuilta löydät ohjeita, mistä avun hakeminen kannattaa aloittaa ja kenen puoleen kääntyä. Apu on maksutonta ja sitä saa tarvittaessa kotiin.

Kriisitilanteissa päivystävän papin puhelin: 040 139 8147

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

- henkistä tukea, talousneuvoja ja apua kriisitilanteissa

Perheaisin neuvottelukeskus

- apua ihmissuhteisiin

Keskusteluapua

- keskusteluapua eri ikäisille puhelimella ja verkossa

Päihteet ja riippuvuudet

-tukea päihteiden käyttäjille ja läheisille

Kamppailetko päihdeongelmien kanssa? Kaipaatko vertaistukea? Seurakunnassamme toimii Tarmokas - päihteetön päivätoiminta. Ota yhteyttä päihdetyöntekijäämme Tarmo Peltoseen 050 3650 520.

Käymme myös kotona

Kotikäynnillä diakoniatyöntekijät kohtaavat ihmisen hänen omassa tutussa ympäristössään. Kotikäynneillä  tuetaan ihmisen yksilöllisyyttä. Kotikäynti on aina maksuton. Kotikäyntejä tehdään pyydettäessä vanhusten, mielenterveyskuntoutujien ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien luona.

Diakoniatyöntekijöihin saat yhteyden soittamalla Anna-Kaisa Heikkilä 044 9771 322 ja Heli Laitakari 040 1799739

Kirkon kirppis, Kirppisputiikki sijaitsee osoitteessa Topeeka 35.
Kirppisputiikista (Topeeka 35) löytyy paljon käyttökelpoista ja edullista vaatetta ja muuta tavaraa.