ILMOITTAUTUMINEN 5.-9.6. KESÄKERHOON

ILMOITTAUTUMINEN 12.-16.6. KESÄKERHOON

Kauhajoen seurakunnan Kesäkerhot  
eskarin ja 1-2 luokan käyneille lapsille  
(2014-2016 syntyneet) 

5.6-16.6.2023 Aron seurakuntakodilla (Keskustie 4) aamupäivisin (n. klo 9-12) ja iltapäivisin (n. klo 13-16). 

Lapsi voidaan ilmoittaa toimintaan joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi.

Jos ilmoittautumisia on paljon, pyrimme siihen, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan ainakin toiselle. Jos taas viikolle ilmoittautuu lapsia sen verran että niistä tulee vain yksi ryhmä, niin kaikki viikon kesäkerholaiset sijoitetaan samaan ryhmään. Tässä tapauksessa kerhoaika on klo 9-13.

Kerhojen ohjaajina toimivat lastenohjaajat Tanja Reinvall ja Maikku Kiukkonen sekä seurakunnan isosia. Ohjelmassa on pieniä retkiä ja monenlaista kesäistä toimintaa sisällä ja ulkona. 

Lapsi tarvitsee mukaansa omat eväät. Toiminnasta peritään 10 euron viikkomaksu, josta ei vähennetä mahdollisia poissaolopäiviä. Maksu kerätään ensimmäisenä kerhopäivänä. 

Sähköinen ilmoittautuminen löytyy tämän tekstin alta. Paperisia ilmoittautumislomakkeita saa kirkkoherranvirastosta, Lastentalolta, nuorisotalo Setälästä ja tulostettavana seurakunnan nettisivuilta. 

Ilmoittautumiset 21.5.2023 mennesä.  Paperisen ilmoittautumisen voit palauttaa:   Kauhajoen seurakunta/ Kesäkerhot 2022  Kyntäjäntie 1, 61800 Kauhajoki.  tai sähköpostilla: merja.alapiha@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  tai seurakunnan työntekijöille. 

Tieto kerhoon pääsystä ilmoitetaan mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.   

​Lisätietoja antaa: Merja Alapiha puh: 050-3035450 merja.alapiha@evl.fi 

Iloisesti tervetuloa seurakunnan kesäkerhoon!

 

Anna palautetta

Palaute on tervetullutta!

Palautelomake

Tällä lomakkeella voit lähettää seurakunnalle palautetta nimettömästi