Nukke-lapset käsikkäin kivellä

Varhaiskasvatuksen kerhot

Päiväkerhot alkavat viikolla 34.
Eskarikerho alkaa torstaina 8.9
Iltakerho alkaa keskiviikkona 14.9
Kerhoihin ilmoittautuneille on tullut postia kotiin

Päiväkerhot
Seurakunta järjestää päiväkerhoja 2-3-vuotiaille ja 3-5-vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoryhmiä on aamu- ja iltapäivällä. Kerhon pituus on 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsella on omat eväät. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon elokuussa, mikäli täyttää kaksi vuotta vuoden loppuun mennessä.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon sähköisesti
Tulostettava hakulomake

Eskarikerho
Eskarikerho on tarkoitettu eskari-ikäisille lapsille.

Kerho kokoontuu iltapäivällä, eskarin päätyttyä. Työntekijät voivat noutaa lapsen eskarikerhoon Koulukeskuksen eskarista

Eskarikerhossa lapselle tarjotaan välipala.

Ilmoittautuminen eskarikerhoon sähköisesti

Iltakerhot 5-6-vuotiaille
Iltakerhot on tarkoitettu ensisijaisesti niille lapsille jotka eivät voi osallistua päivällä olevaan kerhotoimintaan. Iltakerho kokoontuu joka toinen viikko illansuussa, kaksi tuntia kerrallaan.
Ilmoittautuminen iltakerhoon sähköisestiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot ovat maksuttomia.

Kauhajoen seurakunnan kerhossa lapsi on aikuisten silmäterä. Päiväkerhossa lapsi saa olla oma itsensä tutuksi tulevassa ryhmässä sekä hämmästellä ja kysellä. Hiljentyminen ja elämän ihmettely yhdessä luovat turvallisuutta ja kaverina olemisen taidotkin kasvavat. Ja mikä tärkeintä, kerhossa opitaan uutta Taivaan Isästä.

Kerhoja ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka ovat koulutuksessaan syventyneet varhaiskasvatuksen kysymyksiin. Tutkiva oppiminen, ihmettelyn pedagogiikka ja ilmiölähtöisyys kuuluvat toimintaamme. Samoin musiikki ja eri taiteen muodot leikkiä unohtamatta. Lastenohjaajilla on aikaa pysähtyä kuuntelemaan lasta ja heidän kanssaan vanhemmat voivat keskustella kaikista lapseen ja perheeseen liittyvistä asioista.

Kaudella 2022-2023  kerhopaikat ovat:
Aron seurakuntakoti; Keskustie 4 61850
Männikön kerhohuone; Tuomaantie 3 61800
Lastentalo; Kyntäjäntie 1 61800

Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä Merja Alapihalta ( s-posti: etunimi.sukunimi@evl.fi tai puh: 050 303 5450)