Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme alakouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majanielessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille.

Syksyn 2018 leirit järjestetään syyslomaviikolla lokakuussa

- 4-7 luokkalaisten kahden yön leiri la-ma 13-15.10 (Hinta 20€)
- 1-4 luokkalaisten yhden yön leiri ti-ke 16-17.10 (hinta 10€)
- 1-4 luokkalaisten kahden yön leiri ke-pe 17-19.10 (Hinta 20€)

Yö kirkossa adventin aikaan lauantai-illasta sunnuntaiaamun messuun

Olet varmasti käynyt kirkossa päivällä, mutta millaista siellä mahtaa olla yöllä? Kokoonnumme kirkkoon lauantai-iltana. Tutustumme hämärään kirkkoon ja tutkimme sen aarteita........ laulamme ja pelaamme lautapelejä........ laitamme sunnuntain virsien numerot virsitauluun. Patjan tai ja makuupussin voi levittää vaikka joulukuusen alle.  Sunnuntaina osallistumme klo 10 messuun.

Mukaan tarvitset oman patjan, peiton ja tyynyn.

- 1-3 luokkalaisille la-su 1-2.12.2018 (tapahtuma on maksuton)
- 4-7 luokkalaisille la-su 8-9.12.2018 (tapahtuma on maksuton)

Ilmoittautuminen Saanalle tai Merjalle

Jouluiset askarteluillat Seurakuntakeskuksessa

Tule valmistautumaan jouluun ja askartelemaan itsellesi joulukoristeita ja kortteja. Illassa on myös jouluinen hartaus ja pieni välipala. Askarteluillat ovat maksuttomia ja molemmissa illoissa on sama sisältö.

- Keskiviikkona 12.12 klo 17-19
- Torstaina 13.12 klo 17-19

Ilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille. Yhteystiedot näet alla.

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai viestillä.