Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme kouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majanielessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille. Perheleirit ovat koko perheen yhteisiä leirejä.

Kesäleirit Majaniemessä heinäkuussa 2020

- 1-3 luokkien tytöille ja pojille ke-pe 1-3.7.2020. Hinta 20€ (LEIRI TÄYNNÄ)
- 4-7 luokkien tytöille ja pojille ma-ke 6-8.7.2020. Hinta 20€ (LEIRI TÄYNNÄ)
- 1-3 luokkien tytöille ja pojille ti-to 21-23.7.2020. PERUTTU

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- merja.alapiha@evl.fi, puh 050-3035450
- katri.vainionpaa@evl.fi, puh 040-6107624

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Retki Power Parkiin lauantaina 16.5.2020 PERUUTETTU

Lapuan hiippakunnan yhteinen kevätretki Härmään ja Power Parkiin. Retkeen kuuluu: bussimatka, lyhyt konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu ja ranneke Powe Parkiin.

Hinta: Yli 130cm 40€, alle 130cm 30€, ilman ranneketta 10€

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- merja.alapiha@evl.fi, puh 050-3035450
- katri.vainionpaa@evl.fi, puh 040-6107624

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.