Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme kouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majaniemessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille. Perheleirit ovat koko perheen yhteisiä leirejä.

Syyskauden leirit Majaniemessä 2020

- 1-3 luokkien tytöille ja pojille syyslomalla la-su 10.-11.10.2020. Hinta 10€.

- 1-3 luokkien tytöille ja pojille syyslomalla su-ti 11.-13.10.2020. Hinta 20€.

- 4-7 luokkien tytöille ja pojille joulukuussa pe-su 11.-13.2020. Hinta 20€.

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- karita.pihlajakangas@evl.fi, puh 040 653 7828
- benjamin.kasari@evl.fi, puh 040 610 7624

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Perheliikuntailta 20.10.2020

Perheliikuntailta järjestetään lastentalolla ma 20.10 klo 17.30-19.30. Lisätietoja Eija Cederlöf.

Jouluiset askarteluillat seurakuntakeskuksessa tiistaina 8.12. keskiviikkona 9.12. klo 17-19.

Jouluinen askarteluilta on perhetapahtuma, jonne alle kouluikäiset lapset voivat tulla yhdessä vanhempiensa kanssa ja kouluikäiset ilman vanhempaa. Askarteluillat kestävät kaksi tuntia ja ovat ilmaisia.

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- karita.pihlajakangas@evl.fi, puh 040 653 7828
- benjamin.kasari@evl.fi, puh 040 610 7624

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.