Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme kouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majanielessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille. Perheleirit ovat koko perheen yhteisiä leirejä.

Syysleirit Majaniemessä

- 1-4 luokkien tytöille ja pojille su-ma 13-14.10.2019 Hinta 10€
- 1-4 luokkien tytöille ja pojille ti-to 15-17.10.2019. Hinta 20€
- 4-7 luokkien tytöille ja pojille ma-ke pe-su 18-20.10.2019. Hinta 20€
- 7 luokkalaisten oma leiri pe-su 8-10.11. Hinta 20€

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- merja.alapiha@evl.fi, puh 050-3035450
- saana.tormanen@evl.fi, puh 040-9137277

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Jouluiset askarteluillat koko perheelle

Askarteluilloissa tehdään jouluisia askarteluita kotiinviemisiksi. Kouluikäiset ovat tervetulleita iltoihin yksin tai kaverin kanssa. Alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.
Iltaan kuuluu hartaus ja pieni välipala

Askarteluillat ovat maksuttomia ja molemmissa illoissa on sama sisältö.

- Tiistaina 10.12.2019 klo 17-19
Keskiviikkona 11.12.2019  klo 17-19

Ilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille.

- saana.tormanen@evl.fi, puh: 040-9137277
- merja.alapiha@evl.fi, puh: 050-3035450

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai viestillä.

Perheleiri Majaniemessä

Seuraavan kerran vuonna 2020

Yhteistä aikaa perheen kanssa...... Maistuvaa ruokaa, yhteistä ohjelmaa ja lämpimät saunat.

Mukaan voi tulla koko perheen voimin tai sitten vähän pienemmällä porukalla. Jokaiselle perheelle varataan oma huone.  Mukaan mahtuu 12 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Retki Power Parkiin

Tulossa taas toukokuussa 2020

Lapuan hiippakunnan yhteinen kevätretki Härmään ja Power Parkiin. Retkeen kuuluu: bussimatka, lyhyt konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu ja ranneke Powe Parkiin.