Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme alakouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Leireille on bussikuljetus seurakuntakeskuksesta. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majanielessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille. Perheleirit ovat koko perheen yhteisiä leirejä.

Pääsiäisen askarteluillat koko perheelle

Askarteluilloissa kylvetään rairuohoa ja valmistetaan virpomisoksia ja muita pääsiäiskoristeita kotiinviemisiksi. Kouluikäiset ovat tervetulleita iltoihin yksin tai kaverin kanssa. Alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.
Iltaan kuuluu hartaus ja pieni välipala

Askarteluillat ovat maksuttomia ja molemmissa illoissa on sama sisältö.

- Tiistaina 9.4 klo 17-19
Keskiviikkona 10.4  klo 17-19

Ilmoittautuminen nuorisotyönohjaajille.

- saana.tormanen@evl.fi, puh: 040-9137277
- merja.alapiha@evl.fi, puh: 050-3035450

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai viestillä.

Perheleiri Majaniemessä la-su 27-28.4.2019

Yhteistä aikaa perheen kanssa...... Maistuvaa ruokaa, yhteistä ohjelmaa ja lämpimät saunat.

Mukaan voi tulla koko perheen voimin tai sitten vähän pienemmällä porukalla. Jokaiselle perheelle varataan oma huone.  Mukaan mahtuu 12 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: aikuiset 25€, lapset 10€, alle 2-vuotiaat maksutta

Ilmoittautumiset Merja Alapihalle: merja.alapiha@evl.fi, puh: 050-3035450

Retki Power Parkiin la 4.5.2019

Lapuan hiippakunnan yhteinen kevätretki Härmään ja Power Parkiin. Retkeen kuuluu: bussimatka, lyhyt konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu ja ranneke Powe Parkiin.

Hinnat:
- yli 130cm 40€
- alle 130 cm 30€
- Ilman ranneketta 10€

Ilmoittautumienen nuorisotyönohjaajille
- saana.tormanen@evl.f, puh: 040-9137277
- merja.alapiha@evl.fi, puh: 050-3035450

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai viestillä

Kesäleirit Majaniemessä

- 1-4 luokkien tytöille ja pojille ti-to 25-27.6.2019. Hinta 20€
- 4-7 luokkien tytöille ja pojille pe-su 28-30.6.2019. Hinta 20€

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajille:

- merja.alapiha@evl.fi, puh 050-3035450
- saana.tormanen@evl.fi, puh 040-9137277

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä.

PISARA suurleiri Partaharjulla ke-ma 24-29.7.2019

Pisara on valtakunnallinen suurleiri Partaharjun leirikylässä Pieksamäellä. Majoitumme teltoissa ja vietämme ikimuistoista leirielämää n.2000 muun leiriläisen kanssa. Kauhajoen ryhmä majoittuu Lapuan hiippakunnan Kumpulan leirikylässä.Pisara leirille voi leireillä kolmella tapaa.

- 10-14 vuotiaat leireilevät Kumpulan leirikylässä Kauhajoen seurakunnan nuorisotyönohjaajien Merjan ja Saulin kanssa
- Yli 15-vuotiaat leireilevät omalla Nuorten leirillä Kivilän leirikylässä
- Perheet leireilevät omassa leirikylässä Perhelässä.

Hinta Kauhajoen seurakunnan jäsenille:

- 10-14-vuotiaat, nuoret ja aikuiset 90€
- 3-9-vuotiaat: 40€
- alle 3-vuotiaat maksutta

Lue lisätietoja: www.pisaraleiri.fi

Ilmoittautumiset 25.3.2019 mennessä Merja Alapihalle: merja.alapiha@evl.f, 050-3035450