Koululaisten leirit, retket ja tapahtumat

Leiri = henkeäsalpaavia elämyksiä, tunnelmointia nuotiolla, hiljaisia hetkiä, leikkiä, ulkoilua, nauruun ratkeamista, yhdessäoloa ystävien kanssa ja arkista aherrusta.

Tarjoamme kouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Koululaisten leirit ovat 1-2 vuorokauden mittaisia leirejä. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat meidän ammattitaitoiset työntekijämme apunaan iso joukko vapaaehtoisia. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluivat he kirkkoon tai eivät.  

Retki = yhteinen matka, uusia paikkoja, yhdessäoloa, kokemuksia, oppimista, ilo ja rentoutumista.

Retkiltä tulemme aina yöksi kotiin. Retkiä järjestetään ympäri vuoden. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen.  Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Leirejä järjestetään Majaniemen leirikeskuksessa. Ennen leiriä leiriläinen saa leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin leirin aikatauluista ja mukaan tarvittavista varusteista. Leirimaksut kerätään Majaniemessä. Leirit on tarkoitettu tytöille ja pojille. Perheleirit ovat koko perheen yhteisiä leirejä.

 

Kesän 2021 kouluikäisten leirit Majaniemessä

- Yhden yön leiri 1-4 luokkalaisille su-ma 18-19.7. Hinta:15€
- Kahden yön leiri 1-4 luokkalaisille ti-to 20-22.7. Hinta 30€ LEIRI ON TÄYNNÄ
- Kahden yön leiri 4-7 luokkalaisille ti-to 3-5.8. Hinta 30€ LEIRI ON TÄYNNÄ 

Ilmoittautuminen nuorisotyönohjaaja Merja Alapihalle sähköpostilla: merja.alapiha@evl.fi tai viestillä puh: 050 303 5450

Kerro ilmoittautumisen yhteysessä: Leiriläisen etunimi, sukunimi, syntymäaika, osoite ja mahdolliset allergiat. Ilmoita myös huoltajan nimi ja puhelinnumero. 

 

 

Pääsiäisen askarteluillat 2021 ovat valitettavasti peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Pääsiäisen askarteluilta on perhetapahtuma, jonne alle kouluikäiset lapset voivat tulla yhdessä vanhempiensa kanssa ja kouluikäiset ilman vanhempaa. Askarteluillat kestävät kaksi tuntia ja ovat ilmaisia. 

Ilmoittautumiset nuorisotyönohjaajalle:

Kätevintä on ilmoittautua sähköpostilla tai whatsapp/tekstiviestillä.

 

 

 

Lisätietoja kohdassa yö kirkossa tapahtuma
Lisätietoja kohdassa yö kirkossa tapahtuma

Ota yhteyttä