Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi, Maria-Liisa Ketola, Tuula Jaskari. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä.

Veteraanipäivän juhla klo 9.15

Kansallisen veteraanipäivän juhla Kauhajoen kirkossa klo 9.15, Markku Sarento, Sirkku Ratus..

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Helena Ala-Prinkkilä, Jouni Niemi, Majaniemi 2 riparin kirkkopyhä. Kolehti Kaatuneitten Omaisten Liitolle sotaleskien kuntoutukseen ja virkistäytymiseen sekä sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten hengelliselle työlle ja vertaistuelle.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.