Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi, Maria-Liisa Ketola, Tuula Jaskari. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä.

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45

Männikönkodilla

Hartaus ja ehtoollinen klo 14.30

Hartaus ja ehtoollinen Männikönkodilla klo 14.30, Tuomas Ala-Opas, Sirkku Ratus.

Sotaveteraaniliiton 60-vuotisjuhla koululaisille Kauhajoen kirkon edessä klo 12.30, Jarmo Mäki-Ketola, yläasteen edustajan puhe, Jouko Ala-Prinkkilä,Veteraanikuoro johtaa Risto Ala-Ikkelä. Seppelpartio Jär. Kauhajoen sotaveteraaniyhdistys.