Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi, Maria-Liisa Ketola, Tuula Jaskari. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä.

Kauhajärven kirkko

Anna-Liisa Kangasniemen 80 vuotissyntymäpäiväseurat klo 13

Anna-Liisa Kangasniemen 80 vuotissyntymäpäiväseurat Kauhajärven kirkossa klo 13, Antti Ala-Opas, Terhi Niemelä.
Muistamiset lähetyksen hyväksi tilille FI62 4730 4020 0001 22, viesti: Anna-Liisa Kangasniemi.

Messu klo 10.00

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas. Johanna Sarento, Eeva Osmo, Kokon naiskuoro, joht. Ritva Vuollet. Kolehti jumalanpalveluselämän yhteisöllisyyden vahvistamiseen seurakunnissamme, Hengen uudistus kirkossamme ry.

Majaniemessä Riihikirkossa

Messu klo 13

Messu Majaniemessä Riihikirkossa klo 13, saarna Arto Lehtineva, Markku Sarento, Sirkku Ratus, Mikko Hautala, Uusheräyksen kirkkopyhä.