Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi, Maria-Liisa Ketola, Tuula Jaskari. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi. Kolehti Kauhajoen kehitysvammaisten tuki ry:lle.

Nuorisotalo Setälä

Varustamo

Varustamo klo 19 Setälässä. Musiikkia, Raamattua ja rukousta

Cityriparin konfirmaatiomessu klo 10

,Cityriparin konfirmaatio messu klo 10 Kauhajoen kirkossa, Jouni Niemi, Helena Ala-Prinkkilä Antti Ala-Opas, Sauli Pihlajakangas, Niina Vesala.