Sanajumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalvelus Kauhajoen kirkossa klo 10, Antti Ala-Opas, Anneli Urvanta, Jouni Niemi, Maria-Liisa Ketola, Tuula Jaskari. Kaatuneitten muistopäivä. Kolehti kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Anne Havunen, Jouni Niemi. Kolehti seurakuntien tekemän nuorisotyön tukemiseen Nuorten keskuksen kautta.

Aamurukoushetki 8-8.45

Aamurukoushetki Kauhajoen kirkossa klo 8-8.45