Messu ja Majaniemi 2 riparileirin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparileirin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouko Ala-Prinkkilä, Helena Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Sauli Pihlajakangas, Benjamin Kasari, Maaret Strang. Kolehti Herättäjä-Yhdistyksen musiikkityöhön käytettäväksi uudistettujen Siionin virsien käyttöönottoon ja veisuuperinteen vahvistamiseen kirkossamme Herättäjä-Yhdistys ry:n kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, saarna Hanna Oja-Nisula, Terhi Niemelä, Kirkkokuoro, Majaniemi 3 ripariryhmä mukana avustamassa. Kolehti nimikkolähetti Hanna Oja-Nisulalle Suomen Lähetysseuran kautta.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Markku Sarento, Helena Ala-Prinkkilä.

Rukouspiiri klo 18

Rukouspiiri toimitushuoneessa klo 18.