Messu ja Majaniemi 2 riparileirin konfirmaatio klo 10

Messu ja Majaniemi 2 riparileirin konfirmaatio Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouko Ala-Prinkkilä, Helena Ala-Prinkkilä, Antti Ala-Opas, Sauli Pihlajakangas, Benjamin Kasari, Maaret Strang. Kolehti Herättäjä-Yhdistyksen musiikkityöhön käytettäväksi uudistettujen Siionin virsien käyttöönottoon ja veisuuperinteen vahvistamiseen kirkossamme Herättäjä-Yhdistys ry:n kautta.

Messu klo

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, Jouni Niemi, Sirkku Ratus, Antti Ala-Opas. Minna Viljanen, laulu. Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Messu klo 10

Messu Kauhajoen kirkossa klo 10, saarna Jussi Pelto-Piri, Antti Ala-Opas, Liisa Erkinheimo, Jouni Niemi, musiikki Jonna Savonniemi, Seija Pietari, Anita Ranta, alkusanat Seija Ollila, Pantin sukujuhla.
Kolehti Evankelisen Lähetysyhdistyksen työn tukemiseen.

Kirkkomuseon piha-alue, Topeeka 9

ELYn kirkkopihaseurat klo 18

ELYn kirkkopihaseurat kirkkomuseon edessä klo 18, Mikkomatti Rinta-Harri, Benjamin Kasari, Sirpa Keski-Antila