Keittiötyöntekijä/siivooja, Kauhajoen seurakunta, Majaniemen leirikeskus

Haetaan kesäksi työntekijää, joka työskentelee sekä keittiössä että tilahuollossa. Työpaikka on Nummijärven Majaniemen leirikeskus.
Keittiö- ja siivousalaan liittyvä koulutus ja työkokemus on eduksi. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi suorittaa ennen työn alkua.

Tutkintoa tärkeämpää on aito kiinnostus keittiöalaa sekä tilahuoltoa kohtaan. Hakijalta toivotaan oma-aloitteisuutta, sosiaalisuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Töitä tehdään eri ikäisten ja erilaisten asiakasryhmien kanssa läheisessä vuorovaikutuksessa.

Työ sisältää myös viikonloppuja.

Mahdolliset tiedustelut: Sari Pajukoski, puh. 045 8533955, sari.pajukoski@evl.fi

Hakemukset 28.2.2022 mennessä sähköpostitse sari.pajukoski@evl.fi

Nuorisotyön kesätyöntekijäksi Kauhajoen seurakuntaan!

Kauhajoen seurakunta hakee teologian, kirkon nuorisotyönohjaaja- tai diakoniatyön opiskelijaa kesätyöntekijäksi kesäkaudelle 2022. Työ painottuu nuoriso- ja rippikoulutyöhön, mutta sisältää myös yleistä seurakuntatyötä.

Työ alkaa 1.6.2022 ja päättyy viimeistään 15.8.2022. Työjaksoon kuuluu koululaisten leirejä, nuorisotyön kesätoimintaa, WALKERS -toimintaa, kaksi viikon mittaista rippikoululeiriä sekä muuta seurakuntatyötä.

Kokemus leirityöstä ja kirkon nuorisotyön tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valitulta odotetaan itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuomas.ala-opas@evl.fi 11.2.2022 mennessä.
Hakemuksen perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 18.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatuksen pappi Tuomas Ala-Opas p.045-2355566 ja nuorisotyönohjaaja Merja Alapiha p.050 303 5450.