Seurakuntavaalit järjestetään Kauhajoen seurakunnassa  virastotalolla sunnuntaina 18.11.2018 klo 11- 20.
Seurakuntavaalit järjestetään Kauhajoen seurakunnassa sunnuntaina 18.11.2018 klo 11- 20.

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuun 18. päivänä 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit ovat paikallisvaalit. Seurakuntalaisille tämä tuo erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa kirkon työhön omassa lähiympäristössä. Ehdokkaaksi voi asettua 18 vuotta täyttänyt konfirmoitu kirkon jäsen. Seurakuntavaalit ovat ainoat valtakunnalliset vaalit, jossa jo 16-vuotiaat saavat äänestää.

Seurakuntavaalit 2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

Seurakuntavaalit K-16

Nuori seurakunnan jäsen

Jos täytät 16 vuotta viimeistään 18.11.2018 mennessä, saat äänestää. Seurakuntien päätöksentekijöistä suurin osa on varttunutta väkeä – juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tähän. Näytetään yhdessä, että nuorten ääni kuuluu.

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI toimii edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamismahdollisuuksia kirkossa. Tutustu NAVI:n toimintaan >

Tiesitkö tämän seurakuntavaalien ehdokkaista: seurakunnan globaalin vastuun kärjessä ovat naisten oikeudet ja toimeentulo sekä nälän ja köyhyyden vähentäminen. seurakuntavaalit.fi/vaalikone

SEURAKUNTAVAALIT 2018

ÄÄNESTYS SUNNUNTAINA 18.11.2018 KLO 11-20